Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] lagi po patchu

jaras89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

Po ostatnim patchu mam problem z gra. co pare minut ping skacze mi do 1000+ Mialem jeszcze klopoty z kolejka rankingowa (straszne lagi, nie moglem wybierac postaci), ale to przeszlo przy reinstalacji lola. (zniknely lagi w grze i problem z kolejka). teraz jestem po formacie komputera i 2 reinstalacjach lola i nie freezy nadal mnie nekaja. Szukałem Pando Media Booster - zeby usunac , ale nie moge go znalezc na dysku. Wobec powyzszego mam pare nastepujace pytania:

* Czy spotkaliście się juz z takim problemem?

* Czy wiecie jak sobie z nim pordzić?

* Czy przy instalacji League of Legends nadal instaluje sie PMB?

* Jak usunąć PMB (nie ma go w "dodaj usuń programy")?

Pozdrawiam!

Opublikowano

Gosciu ja mam to samo.

Co pare sekund ping 1100.

Ciągle prawie Oczekiwanie na powtórne połączenie, a internet jest normalnie na kompie.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Robiłem i nie pomogło.

Kiedyś mi tak nie robiło.

Dopiero po tym nowym patchu sie coś zjebał*.

deaxy_syg01.png

Opublikowano

Nie to nei to tez mam lagi jakbym mial 150 pingu kiedy mam 60... calyczas 60 pingu polaczenie stabilne ping nie skacze ni nic cos ten patch zjebal bo mi tez sie ciezko np. last hituje

Opublikowano

w tym problem, ze nie moge go znalezc, nie ma go na liscie programow w "dodaj usun programy" i nie ma go jak przeszukuje dyski. nie usuwalem tego programu, wydaje mi sie, ze powinien byc skoro mam lola

Opublikowano

PMB usuwasz tak jak każdy inny program bez problemu.

* Jak usunąć PMB (nie ma go w "dodaj usuń programy")?

Komuś brakuje umiejętności czytania ze zrozumieniem.

Pierwsza część - format komputera. Zajebałeś sobie wirusa jakiegoś, kumpel też tak miał ale po formacie elegancko jest.

Druga - PMB to gówno nad gówna które między innymi zmula system. Jeśli chcesz jakiś program do optymalizacji systemu to tylko Game Booster.

Musiałeś go skasować, bo LoL to client a nie jakiś programik instalowany osobno.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

teraz jestem po formacie komputera i 2 reinstalacjach lola

Format jak widać nie pomaga. Wirusow tez nie mam, dbam o to i czesto skanuje dyski.

@ Ruudi ja nie chce PMB i nie potrzebuje nic do optymalizacji systemu. Chcialbym usunac ten program, bo wiem ze instaluje sie z lolem, ale go nie moge znalezc ;/

Opublikowano

Masz folder lola i go usuń i jeszcze raz zainstaluj nie reinstal ogólnie Riot games . Powinno pomóc miałem podobny problem .

właśnie to robię, dzięki za radę!

[Edit]

Nie działa :/ nadal jest tak samo

Opublikowano

@up

coś w tym jest.

dziś grałem se o 16 i lagów nie było, a teraz laguje.

deaxy_syg01.png

Gość Renissance
Opublikowano

Mi buguje się LOL, że tak to ujmę. Gdy jestem w kolejce wyszukiwania innych graczy to znajomym normalnie włącza się, a mi nadal jakby szukało. Przy wyborze postaci (rankedy), jakby wiesza się. Gdy już wybiorę sobie champ`a i reszta osób, to nie włącza mi się gra, muszę czekać aż znajomy mi powie, że już ładuje się do gry, więc muszę wyłączyć LOLa i ponownie włączyć. Reinstalacje LOLa robiłam i nie pomogło. Więc pewno coś w rejestrze musiało paść ~.~

Opublikowano

Mi buguje się LOL, że tak to ujmę. Gdy jestem w kolejce wyszukiwania innych graczy to znajomym normalnie włącza się, a mi nadal jakby szukało. Przy wyborze postaci (rankedy), jakby wiesza się. Gdy już wybiorę sobie champ`a i reszta osób, to nie włącza mi się gra, muszę czekać aż znajomy mi powie, że już ładuje się do gry, więc muszę wyłączyć LOLa i ponownie włączyć. Reinstalacje LOLa robiłam i nie pomogło. Więc pewno coś w rejestrze musiało paść ~.~

Ja też miałem taką sytuację, i nie tylko ja.

Z kuzynem wybieramy se champy i klikamy zatwierdź. Pisze że zaraz gra się rozpocznie i nic. Wszyscy stoją przy czacie i ze sobą piszemy. Musieliśmy wyłączyć i włączyć.

deaxy_syg01.png

Gość Renissance
Opublikowano

Ja też miałem taką sytuację, i nie tylko ja.

Z kuzynem wybieramy se champy i klikamy zatwierdź. Pisze że zaraz gra się rozpocznie i nic. Wszyscy stoją przy czacie i ze sobą piszemy. Musieliśmy wyłączyć i włączyć.

Nie chcę mi się formata robić, więc nie powiem na razie, jak naprawić to :P

Opublikowano

Serio GameBooster to jedno wielkie *****, nic nie robi testowałem na wielu grach i wielu sprzętach,

ani o 1fps mi nie poszło do góry.

Ja polecę GameGain, Przy BF3 na maksymalnych detalach mam 60fps a miałem niecałe 40.

W lol'u z 200 poszło na ponad 300.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...