Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót Na Pl

``````

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem konto na pl,mam już 75 sm na pierścień expa,kumpla 50 lvl bodego...

Nie wiem tylko kim grać,z privów najbardziej wpadł mi w pamięć ninja dagger i woj body,tylko moje pytanie,czy tymi klasami da się dobrze grać na pl?wiem że jest tu w cholerę tych postaci ale większość to noobki z 30 lvl,chodzi mi o postać łatwą do bossów i pvp,którą mi doradzacie,zastanawiam się nad mentalem ale na privie większość dostawała z szybkiego i zasadzki zanim zdążyli zrobić choćby uderzenie miecza.

@Edit:pan konde\kstofy njie spamój nopkó bo pofjem adminofi i cji ta bana nopkó

"According to legend, those who are called a berserker are an object of fear; not only for the enemy, but for the allies as well because it is said to kill anything in its path..."

~Serpico

Opublikowano

Graj tym bodym 50lv aury drogie ale da sie wyrzyć , ogolnie wszystko dla woja jest o pare razy drozsze niz dla innych klas

Opublikowano

Każda klasa charakteryzuje się czym innym oraz profesja każdej klasy również.Więc np. jak chcesz szybką postać to wybierz ninje daggera.Z wejściem do pt u ninji jest najłatwiej czasami nawet proszą żebyś im polurował lub coś z tych rzeczy.Nie ukrywam że ninją trzeba trochę pogłówkować z combosami i skillami oraz bulidem ale fajnie się nim gra.A jeżeli chcesz łatwą postać to grania to wybierz woja.

assassin.png

• Dodaj nową pozycję...