Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Różnica w zbiorach

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Dlaczego PBDO Bot potrafi mi spokojnie na godzinę wyciągnąć 12 000, gdy KBot wyciąga 7 000 ?

Opublikowano

bo pbdo lepszy :D

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

@Up co mu to dało , że pdbo bot lepszy ?

PDBO Bot zbiera ci więcej dlatego , że gdy widzi wroga to ucieka , ma funkcje extremebotting czyli funkcja cleanera i po za tym naprawia ci peta od razu po zniszczeniu (KBot tego nie robi)

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

Dodatkowo dochodzi czynnik wypadkowy nie odtworzysz idealnych warunków jakie były wcześniej , no i opcja cleaner'a robi swoje (ale uważam że wtedy jest większa szansa na bana)

Opublikowano

Może PBDO bot zbiera więcej skrzynek, ale mój kolega polatał trochę na tym bocie i go zbanowali, nieraz też gracze piszą, że dostali bana przez tego bota.

Ja polecam Kbot'a ;p może cię ubiją od czasu do czasu i mniej zbierzesz ale twoje konto będzie bezpieczniejsze (Jeśli już używasz pbdo bota to nie używaj zbyt często funkcji "cleaner" )

Opublikowano

Ludzie!

Boty nie zbierają już od dawna honeyboxów. Nie istnieje już pojęcie, że ten bot jest wykrywalny a inny nie. Nie powielajcie jakichś zasłyszanych bzdur.

KAŻDY BOT to działanie na szkodę BP. Każdy także ma jednakową szansę na wykrycie, jeśli brać pod uwagę, jakie kryteria bierze pod uwagę BP.

Sami twórcy botów stawiają na tak zwane "bezpieczne bocenie" czyli robienie przerw, zmienianie map, zmiana charakteru bocenia. Nie ma to nic wspólnego z kwestiami technicznymi a JEDYNIE sposobem bocenia. Jeśli statek będzie latał 24 na dobę, to nie ma znaczenia, czy będzie to PBDO, Kbot czy nawet BB - nie trzeba geniusza ani mega systemu aby zauwazyć, że to nie może latać człowiek. Używanie jakiegokolwiek bota wiąże się z szansą na bana. Natomiast mądre użytkowanie jakiegokolwiek bota, to minimalizowanie ryzyka.

Pozdrawiam,

Katarzyna

Opublikowano

Nie wiem jak to możliwe że PBDO wyciąga ci 12k uri / h, bo mi full speed goliath gene podrkęcone złotkiem wyciąga koło 3k... boce na mapie 3-7, 3-6

U mnie różnica jest tylko 1k pomiędzy tymi botami / h, ponieważ pbdo nie robi przerw pomiędzy zbieranymi skrzynkami, a czas zbierania ustawiony jest na 0 czyli podlatuje zaczyna zbierać i jakieś 0.001 s później odlatuje. Po 2 może zapamiętywać położenie skrzynek które zobaczył a nie zebrał, a takim sposobem kbot omija dużo skrzyń.

@down

Jak wy to kurde robicie ? ;d

Mi max ciągnie 3k a na 3-7 jest mało botów.

Opublikowano

Mi jak zawsze, po 15-17k/h.

pbdo zapamiętuje położenie skrzynek i po ubiciu alienka wraca po nie ;)

Nie używam, pet zbiera te co są za statkiem, więc po co :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...