Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z aktualizacją bf'a.

garibaldi199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, słuchajcie mam problem. Mam 2 konta origin. Na jednej jest polska wersja gry a na drugiej rosyjska, na kompie zainstalowaną mam polską i gram po polsu, ale premium mam zainstalowaną na rosyjskiej czyli na koncie TheSundbay. Dzisiaj wyszła nowa wtyczka i aktualizacja bf'a, wtyczkę zainstalowałem aktualizację "niby" też, ale na battlelogu karze mi cały czas ją zainstalować, mam ją zainstalować może na tym koncie gdzie mam polską wersję i na niej gram czy mam na koncie thesundbay ?

P.S Nie wiem czemu ale nie mogę zalogować się na konto gdzie mam pl wersję, wyskakuję mi "Wystąpił błąd podczas logowania, uruchom origin i spróbuj jeszcze raz".

Proszę o natychmiastową odpowiedź.

Opublikowano

CZYTAJ BATTLELOGA: We're currently looking into issues with the Origin friends list. Your friends list might be empty while we work on sorting out the problems. If you are unable to join games after the patch: Right click BF3 in Origin and choose ?Repair install? to fix the problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...