Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc]Odpalenie

anna1520

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-musisz być na koncie administratora by grać w War Rocka!

-NIE URUCHAMIAJ żadnych programów pod czas gry w War Rocka, oraz pozamykaj wszystkie niepotrzebne jeśli chcesz grać, ponieważ to może powodować wywalanie się gry, lub nawet możesz dostać BANA!

-Upewnij się, że w twojej sieci nikt nie ściąga aktualnie muzyki, filmów itd. Ponieważ to może powodować problem z grą z powodu utraty pakietów!

-Windows Vista nie jest jak narazie systemem w pełni współpracującym z War Rockiem i występują na nim błędy.

-Hardware, hardware, hardware, sprawdź czy twój sprzęt spełnia wymagania gry.

-jeśli to nie pomaga, odinstaluj grę, usuń folder z pozostałościami po niej, ściągnij ją z innej lokalizacji, zainstaluj świeżą w nowym folderze i uruchom.

-Wolny oraz słaby internet może powodować problemy w grze (lagi itp.). Dla komfortu potrzebny jest internet DSL bądź lepszy.

Opublikowano

-musisz być na koncie administratora by grać w War Rocka!

-NIE URUCHAMIAJ żadnych programów pod czas gry w War Rocka, oraz pozamykaj wszystkie niepotrzebne jeśli chcesz grać, ponieważ to może powodować wywalanie się gry, lub nawet możesz dostać BANA!

-Upewnij się, że w twojej sieci nikt nie ściąga aktualnie muzyki, filmów itd. Ponieważ to może powodować problem z grą z powodu utraty pakietów!

-Windows Vista nie jest jak narazie systemem w pełni współpracującym z War Rockiem i występują na nim błędy.

-Hardware, hardware, hardware, sprawdź czy twój sprzęt spełnia wymagania gry.

-jeśli to nie pomaga, odinstaluj grę, usuń folder z pozostałościami po niej, ściągnij ją z innej lokalizacji, zainstaluj świeżą w nowym folderze i uruchom.

-Wolny oraz słaby internet może powodować problemy w grze (lagi itp.). Dla komfortu potrzebny jest internet DSL bądź lepszy.

1.Nie mam Visty kto ci tak powiedział?

2.Internet mam 2mb/s i wczoraj jeszcze grałem dosyc sporo

3.Myślę że nie ma potrzeby robić reinstalki wr-ocka skoro wczoraj działał a nic nie robiłem z kompem

4.Nie jest mi potrzebny lepszy internet

5.Śieć mam zabezpieczoną i nikt nie zna hasła

Czekam na dalszą pomoc

Opublikowano

Używasz jakiś wspomagaczy ?

Mniejszaa, wyłącz wszystkie zbędne programy typu gg/antyvirus/skype

I lepiej może zrób tą reinstallke lub kliknij Check Files.

Opublikowano

zrobiłam check files.Wyskoczył mi jakiś błąd.Zrobiłam reinstalke i teraz zobacze czy bedzie all działać.

Okey wszystko działa.Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...