Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Cheat

Władzioo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jestem początkujący.

Szukam Cheata do WarRocka , Windows XP 32bit ..

Interesuje mnie żeby cheat był menu i żeby miał gps i no recoli to mi wystarczy oczywiscie może miec więcej opcji.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Tutaj masz dobrego oraz stabilnego cheata:

http://www.mpcforum.pl/topic/709195-undetected2508-kazbah-warrock-vip-auto-medicteam-zombie-stuff-esp-aimbot/

Tutaj masz tuta do cheatów:

http://www.mpcforum.pl/topic/554347-tut-hack-nie-dziala-co-robic/

Wrazie problemów pisz!

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Pobierasz cheata i odpalasz plik .exe (injector) następnie WR. Po menu poruszasz sie strzałkami w górę i dół. Aby włączyć coś to strzałka w prawo, aby wyłączyć w lewo.

@aaaaa, musisz się zarejestrować na stronie tego cheata, i później w tym okienku podać te dane co przy rejestracji...

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Pobierasz cheata i odpalasz plik .exe (injector) następnie WR. Po menu poruszasz sie strzałkami w górę i dół. Aby włączyć coś to strzałka w prawo, aby wyłączyć w lewo.

@aaaaa, musisz się zarejestrować na stronie tego cheata, i później w tym okienku podać te dane co przy rejestracji...

Nie mogę sie zajereistrowac ponieważ kod jest cały czas zle ;// prosiłbym Cie o pomoc?

Jesli nie kod jest zły to error strony :

There appears to be an error with the database.

If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again.

You can try to refresh the page by clicking x

Pomożesz??

//Nie podawaj linków do innego forum :) ||Epean

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...