Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Fifa 12 Origin

RaV97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Moim problemem jest komunikat podczas wpisywania klucza fify do konta ea wyskakuje: że klucz został wykorzystany. Instalowałem tą fife u kuzyna ( sprawdzałem czy działa) ale cieło mu się i usunąłem tylko fife i gdy teraz u siebie w domu na nowym kompie ( windows 7 ) chce włączyć to mi właśnie wyskakuje ten komunikat powyżej.

Proszę o pomoc.

PS: Fifa jest z programem Origin.

Opublikowano

A wpisałeś ten kod u kuzyna? - jeżeli tak to został już wykorzystany, drugi raz nie można tego samego kodu użyć.

Jeżeli tak, to pozostaje tobie jedynie kupić nowy klucz, albo ściągnąć i wgrać cracka ( wtedy jednak, nie będziesz mógł grać w trybie multiplayer ).

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

nie rozumiem tylko raz mogę użyć? to np jak bym chcial grac po formacie to co?

EDIT@: A jak bym usunął u niego origina to co?

Opublikowano

@Up

Czyli jego kuzyn ma grę za darmo :) Za przeproszeniem trzeba najpierw pomyśleć, a potem działać :) Zawsze pamiętaj, że nikomu nie udostępnia się klucza :)

@Down

Możesz grać tam, gdzie wpisałes cd-key :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

ale czekaj to czyli ja u siebie mogę grac??? bo na kompie kuzyna na swoim koncie zainstalowałem.

Opublikowano

Gościu, na Originie masz wszystkie gry od EA... wystarczy się zalogować i tam musisz mieć FIFA 12 i kliknij, żeby instalować nawet z neta możesz pobrać... i przez Origin potem odpalasz, tylko musisz się zalogować na konto, na którym masz te fifke. Czy to takie trudne?

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

no tak loguje się u siebie na konto w originie instaluje fife i każe mi wpisać konto ea i tam muszę podać key który po wpisaniu wyświetla się komunikat że został wykorzystany.

Opublikowano

Ok spróbuje i dzięki za komplement :P

EDIT@: Jeżeli można to podaj jakiś link do takiego cracka.

Opublikowano

MUSISZ GRAĆ NA TYM KONCIE ORIGIN CO INSTALOWAŁEŚ U KUZYNA, a jak to nie pomoże jeszcze to musisz usunąć rejestracje klucza z jego komputera.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

OMG wiem to... ty chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.. poczytaj posty potem pisz.. twoja odpowiedź nic nie wnosi - takie już były. I nie odpowiedziałeś mi na pytanie więc nie kłopotuj się.

Opublikowano

Nie, usunięcie origina Ci nic nie da. Po prostu zjebałeś sprawę. Ewentualnie spróbuj pisać do EA, ale wątpię aby pomogli.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

no ale co złego zrobiłem posiadam grę na originie ale gdy chcę uruchomić to wyskakuje abym zalogował się na konto w ea gdy tam wpisuje keya to pisze że został wykorzystany. To więc nie rozumiem.

Opublikowano

Żebyś zalogował się na konto? To użyj loginu i hasła z Origin? ... Nie wiem jak to jest, ale ja np. gram u znajomych w swojego BF3,BF BC2 i inne gry bez problemu, gdzie tylko gra zainstalowana i origin trybi to można...

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

No tak grac się da wszędzie ale na koncie z grami. Ale jak ja mam menu gry fifa 12 i klikam uruchom grę to wyświetla mi się abym się zalogował do konta ea i podaje email i hasło i jak prosi o cd keya to pisze że został wykorzystany. Nie da się tego ominąć.

Opublikowano

No to kurwa zaloguj sie na konto na ktorym logowałes sie u kuzyna

Tak trudno zrozumieć to ??

Japierdole jak takim neo można było dopuscić do internetu

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

Temat zamykam. Skasowałem origina u kuzyna to nie mam konta z fifą. Ostatnią szansą jest pisanie do pomocy ea.

Opublikowano

No to kurwa zaloguj sie na konto na ktorym logowałes sie u kuzyna

Tak trudno zrozumieć to ??

Japierdole jak takim neo można było dopuscić do internetu

on usuną fife z Origin ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...