Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Poszukuję/Zostanę Administratorem, Moderatorem, Budowniczym serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam !

Pilnie potrzebny YouTuber oraz Moderator

na server RPG z rasami oraz żywiołmi

opis do servera http://www.mpcforum.pl/topic/1345874-zapowied%C5%BA-elementar-craft/

YouTuber:

Suby: 500

Głos: Po mutacji

Umiejętność samodzielnego nagrania filmu oraz jego późniejszej obróbki

Widzów którzy owy kanał oglądają a nie tylko mają danego Suba

Moderator:

Znajomość komend: 100%

Ogarnięty oraz wyrozumiały

Osoby które nie znają się na poważnej range nie pisać !

Oferuję:

Rangę na zawsze z wszystkimi możliwościami + kilka dodatków które Vipy nie posiadają

Jeżeli nie Chcesz rangi możemy ugadać się o inne wynagrodzenie

Zgłoszenia :

YT:

Suby:

Lajki przy 1 odcinku:

Głos:

Umiejętość nagrywania:

Mod:

Komendy:

Opis siebie:

YouTuber: 0/3

Moderator 0/2

TEMAT

• Odpowiedzi 789
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poszukujemy WspółWłaściciela na serwer DiHard/TopHard!

Oczekujemy:

-znajomości pluginów oraz komend

-mikrofonu oraz ts

-dużej ilości czasu na serwerze

-kultury

Oferujemy:

-Kanał na naszym serwerze TS

-Rangę Admina na serwerze

-Po rozwinięciu serwera oferuję część zarobionych pieniędzy 

-Administracja +14/+16

Kontakt:

Status: NIE AKTUALNE

Opublikowano

Poszukujemy osobę w miarę obeznaną co do skryptowania w javie. Chodzi głównie o stworzenie modyfikacji lub pluginów do serwera. Wiek nie ma tutaj znaczenia, byleby ogarniało się dobrze podstawy  ;)

NIE SZUKAM osób, które chcą od razu zrobić moda czy plugina za pieniądze. Jeżeli będzie taka możliwość będę mógł zaoferować trochę kasy później jeśli serwer się rozkręci

Po wykonaniu tego zadania (czyli zedytowaniu moda/plugina bądź stworzenia go) posadę na administratora jestem w stanie zapewnić. 

Skype i Numer GG w profilu,

Status: AKTUALNE

Opublikowano

Poszukujemy :

Technika na mój serwer ale tak na poważnie który siedzi przed komputerem/laptopem kilka godzin

Proponuje: Stałą range Technika na Serwerze 

OCZEKUJĘ: Zaufania, 14- i więcej lat 

Proszę pisać na skype :P  

Aktualne do 05.1.2015 

Opublikowano

post-592379-0-45448200-1420120755_thumb.png

Serwer McPrison poszukuje Technika i Administracje!

Witam nazywam się Robert mam 16 lat i tworzę serwer Prison.Prace nad serwerem już ruszyły bo mapa jest aktualnie budowana przez budowniczego.Jedynie czego mi brakuje to Administracji i Technika.

Zacznę może od technika:

Poszukuję dobrego technika na stałe który przygotuje i skonfiguruje paczkę pod serwer oraz jak będzie potrzeba to napisze skrypt/plugin.Ja oferuję serwer na czas prac dostęp do konsoli,FTP i innych potrzebnych rzeczy.Wynagrodzenie uzgodnimy osobiście(bo mam świadomość,że każdy chce inne)

Administracja:

Poszukuję jednego Administratora i Moderatora(z możliwością awansu później na administratora),na obydwie rangi są podobne wymagania bo osoba która chce ubiegać się o tą range powinna mieć minimum 15 lat,posiadać mikrofon,mieć czas nawet w trakcie roku szkolnego aby pilnować porządku na serwerze oraz powinna zachowywać się odpowiedzialnie,oczywiście małe poczucie hmoru nikogo nie dyskwalifikuje a nawet pomaga w dostaniu się na którąś z tych posad.

Kontakt:

Najbardziej preferuje kontakt poprzez skype(Robi222PL) ponieważ widzę kiedy ktoś jest a kiedy go nie ma,oczywiście na początku można tez pisać na pw na forum

Opublikowano

Nick:TheBestSyndraNA
Wiek 17
Ranga Mod/Budowniczy . 
Doświadczenie Miałem swoje servery ts/mc/cs oraz byłem współwłaścicielem stronki  as.pl czy coś takiego. (super hero) Angelskill czy coś takiego to było moje 1/2 lata temu. 
Staż w minecraftNwm od 1.7.2 beta czy coś
Kontakt skype dominikos1wow  
Dodatkowe informacjeMój zawód to technik informatyk (1 rok). Z roku na rok mam większe umiejętności. 

OD SIEBIE DAJE GOTOWY server TEAM SPEAK3 (20slotów) (moge zająć się stroną www jeśli będzie opłacona)

Opublikowano

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ADMINISTRATOR - ZOSTANĘ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

::: Nick: Biter07

::: Wiek: 14 lat

::: Staż w MC: 4-5 lat

::: Posada: Moderator, Administrator, Helper, HeadAdministrator (ogólnie zarządzanie)

O serwerach i pluginach wiem bardzo dużo.

Coś o mnie:

Nazywam się Kamil, uczęszczam do 2 gimbazy, interesuje się grami(szczególnie minecraft). Również jeżdżę na desce. Przeważnie słucham rapu. W szkole uczę się bardzo dobrze,wiem, że to takie kujońskie, ale uwielbiam czytać książki. Jestem „ogarnięty” można mi zaufać.

Oferuję:

::: Konfigurację i tłumaczenie pluginów.

::: Możliwość zrobienia forum.

::: Dojrzałe podejście do sprawy.

::: Pisanie poprawną polszczyzną.

::: Wolny czas (4-5h dziennie).

::: Opiekę nad graczami.

::: Zaangażowanie w to co robię..

::: Uczciwą i miłą grę.

::: Dostępność: skype, ts3, gg.

Oczekuję:

::: Serwera który nie padnie po tygodniu.

::: Ogarniętej administracji (13/14+).

::: Rangi odpowiedniej do spełnianej funkcji.

::: Dojrzałego podejścia.

::: Slotów 50+.

::: Zaufania.

::: Miłej atmosfery panującej na serwerze .

Jesteś zainteresowany? To pisz na skypa; kamixskate, lub gg: 52409076

Aktualne

Zakaz kopiowania! Zgłaszam...

Kilka osób już dostało %

Opublikowano

8481714201257381288971.png

http://www.onegame.pl

Witam

Mam zaszczyt zaprezentować wam nową sieć serwerów.

Jesteśmy chętni i  gotowi na współpracę.

Szukamy:

-Grafików

-Administratorów gier:

Minecraft

Cs

-Administratorów forum

-Administratorów Ts3

-Właścicieli z serwerami gier

Zachęcamy do podjęcia współpracy.

Kontakt:

Ts- Onegaming.pl

Opublikowano

1387106678-U950853.png

Nick: awi89
Doświadczenie: Wysokie, na wielu serwerach byłam Administratorką oraz Moderatorką. Znam się na komendach i pluginach.
Staż w minecraft: Od lipca 2010
Kontakt: TS3 ( serwer do uzgodnienia ) ew. skype ( natalia.zamora223 )

Dodatkowe informacje: Miałam kiedyś swój serwer. Jestem kulturalna. Serwerowi mogę poświęcać dużo czasu, a właściwie każdą wolną chwilę. Potrafię też dość ładnie budować. Mam mikrofon, skype oraz TS3, więc nie będzie problemu z kontaktowaniem się Więcej informacji udzielę poprzez Skype.

Status:

AKTUALNE

Opublikowano

cooltext1861415103.png

cooltext1861416158.png

Nick: Siarcz3k112

Doświadczenie: Bardzo Wielkie

Staż w minecraft: 3 Lata

Kontakt: kubowsky.pvp (skype)

Dodatkowe informacje: Mam na imie Jakub i znam się na javie oraz C+/C++

Status: Aktualne

Opublikowano

1387107733-U950853.png1387115686-U950853.png1387144766-U950853.png1387145710-U950853.png 
1387470950-U950853.png
Ranga: Admin, Mod , Support, Budowniczy, Reklamator, Grafik, Programista
Wiek: Support, Budowniczy : 12+ ; Admin, Mod : 13+ Reklamator, Grafik, Programista : BO
Doświadczenie: ADMINISTRATOR, MODERATOR : ZNAJOMOSC PODSTAWOWYCH KOMEND, POPRAWNA POLSZCZYZNA, OGARNIECIE , BUDOWNICZY : WEDLE KOJEJ OCENY ( PROSZE O SCREENY BUDOWLI)
Kontakt: PROSZE O KONTAKT PRZEZ MAILA (PRZEZ PW NIE ROZPATRYWANE) [email protected]
Dodatkowe informacje: Osoby zglaszajace sie musza miec swiadomosc ze na poczatku beda skladki. Uwierzcie mi, ani grosz nie trafia do mojej kieszeni. Skladki beda uzaleznione od ilosc osob w administracjii. Po rozkreceniu sie serwera bedzie rekompensata nawet w postaci GIFTCODOW. Programista potrzebny jest do pomocy nad autorskimi pluginami na ten wlasnie serwer.
Status: Aktualne

Opublikowano

171411420137767741472.png

Witaj, pewnie zastanawiasz się co to? No to już mówię. SAO to Anime, recenzje itp... 

znajdziesz w google, ale przejdźmy do rzeczy. Ostatnio natknąłem się na sporą ilość modów

odnośnie SAO do Minecraft. No i co by tu nie robić? Znowu chrapka rośnie. Wiem, że sam se nie dam

rady, więc poszukuję was. Chciałbym odtworzyć to cudeńko w Minecraft'owym świecie. Zainteresowani?

Mam nadzieję! ;) A więc poszukuję Programistę, Technika, Moderatora, Helpera, Budowniczych, Sponsora!. Nie interesuje mnie tu

wiek, tylko zaangażowanie i doświadczenie. Oferuję rangę w grze GAMEMASTER oraz przywileje. Budowniczych szukam

jak najwięcej, gdyż chcę odtworzyć 100 pięter ( co prawda nie musi być to od razu, można np. co 2 tyg. 10 pięter).

Będzie coś takiego jak PARTY oraz LEVEL. Każde Monstrum na piętrze będzie miało swój lvl, wyposażenie oraz co ciekawe- drop!

Jeżeli wam się spodobało i doczytaliście do końca, zapraszam na skype: szymon.raphasande, bądź PW (tutaj polecam i to i to).

Co do Programisty i Technika - Programista wolałbym by umiał pisać skrypty i konfigurować je, a co do Technika to pisać pluginy i

konfigurować je. Jeżeli jest taka możliwość ( chodź nie musi ) chciałbym, abyście zapoznali się z SWORD ART ONLINE (1-4 odcinki lub recenzja)

No to chyba tyle... Powodzenia!

(tutaj przypominam, że serwer będzie na MODACH i PLUGINACH)

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

POSZUKIWANY BUDOWNICZY !

Wymagania:

• Wiek nie gra roli 
  • Kreatywność
  • Wywiązywanie się z obowiązków
  • Terminowość
  • Kultura
  • Zaufanie

Oferujemy:

• Rangę Budowniczego
  • Dobra atmosfera
  • Kulturę
  • Zaufanie

Chętnych zapraszam na priv :D

Opublikowano

Witaj, pewnie zastanawiasz się co to? No to już mówię. SAO to Anime, recenzje itp... 

znajdziesz w google, ale przejdźmy do rzeczy. Ostatnio natknąłem się na sporą ilość modów

odnośnie SAO do Minecraft. No i co by tu nie robić? Znowu chrapka rośnie. Wiem, że sam se nie dam

rady, więc poszukuję was. Chciałbym odtworzyć to cudeńko w Minecraft'owym świecie. Zainteresowani?

Mam nadzieję! ;) A więc poszukuję Programistę, Technika, Moderatora, Helpera, Budowniczych, Sponsora!. Nie interesuje mnie tu

wiek, tylko zaangażowanie i doświadczenie. Oferuję rangę w grze GAMEMASTER oraz przywileje. Budowniczych szukam

jak najwięcej, gdyż chcę odtworzyć 100 pięter ( co prawda nie musi być to od razu, można np. co 2 tyg. 10 pięter).

Będzie coś takiego jak PARTY oraz LEVEL. Każde Monstrum na piętrze będzie miało swój lvl, wyposażenie oraz co ciekawe- drop!

Jeżeli wam się spodobało i doczytaliście do końca, zapraszam na skype: szymon.raphasande, bądź PW (tutaj polecam i to i to).

Co do Programisty i Technika - Programista wolałbym by umiał pisać skrypty i konfigurować je, a co do Technika to pisać pluginy i

konfigurować je. Jeżeli jest taka możliwość ( chodź nie musi ) chciałbym, abyście zapoznali się z SWORD ART ONLINE (1-4 odcinki lub recenzja)

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

POSZUKUJE BUDOWNICZYCH!

Wymagam: 

Dojrzałości, czyli bez żadnych trolli z kutasami itp

Umiejętnego budowania

Częstego budowania na serwerze.

Oferuję:

Stabilny 300 slotowy serwer.

Rangę budowniczego.

Jeżeli poświęcisz dużo czasu, i twoje prace mi się spodobają, w przyszłości możliwa zapłata pieniężna.

Kontakt na PW.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

post-592379-0-76522600-1420146859_thumb.png

Serwer McPrison poszukuje Technika i Administracje!

Witam nazywam się Robert mam 16 lat i tworzę serwer Prison.Prace nad serwerem już ruszyły bo mapa jest aktualnie budowana przez budowniczego.Jedynie czego mi brakuje to Administracji i Technika.

Zacznę może od technika:

Poszukuję dobrego technika na stałe który przygotuje i skonfiguruje paczkę pod serwer oraz jak będzie potrzeba to napisze skrypt/plugin.Ja oferuję serwer na czas prac dostęp do konsoli,FTP i innych potrzebnych rzeczy.Wynagrodzenie uzgodnimy osobiście(bo mam świadomość,że każdy chce inne)

Administracja:

Poszukuję jednego Administratora i Moderatora(z możliwością awansu później na administratora),na obydwie rangi są podobne wymagania bo osoba która chce ubiegać się o tą range powinna mieć minimum 15 lat,posiadać mikrofon,mieć czas nawet w trakcie roku szkolnego aby pilnować porządku na serwerze oraz powinna zachowywać się odpowiedzialnie,oczywiście małe poczucie hmoru nikogo nie dyskwalifikuje a nawet pomaga w dostaniu się na którąś z tych posad.

Kontakt:

Najbardziej preferuje kontakt poprzez skype(Robi222PL) ponieważ widzę kiedy ktoś jest a kiedy go nie ma,oczywiście na początku można tez pisać na pw na forum

Opublikowano

Witam! Poszukuję współwłaściciela. Oczekuję wieku co najmniej 16 lat, dojrzałości, dobrej ortografii, estetyczności. Wymagany kontakt głosowy. Szukam kogoś, kto będzie w stanie dać kilka zł na serwer, sam również mogę się dołożyć.

Chcę zrobić nieco inny serwer Survival (a właściwie RPG). Czasu jest dosyć, nie śpieszy mi się. Serwer testowy jest zapewniony. Więcej informacji-pw.

Opublikowano

1387115508-U950853.png
Nick:Koder122
Doświadczenie:Pare miesiecy temu bylem na paru serwerach head adminem , moderatorem . Zna podstawy komend i prawie wszystkie związane z //wand
Staż w minecraft: 3 lata
Kontakt: PW
]Dodatkowe informacje: Dużo umiem , szybko się uczę . Mogę utrzymywać porządek na serwerze , lub być mode ratorem i dawać działki na freebuild .

Opublikowano

Mam nadzieję! ;) A więc poszukuję Programistę, Technika, Moderatora, Helpera, Budowniczych, Sponsora!. Nie interesuje mnie tu

wiek, tylko zaangażowanie i doświadczenie. Oferuję rangę w grze GAMEMASTER oraz przywileje. Budowniczych szukam

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

SZUKAM TECHNIKA NA SERWER SURVIVAL+GILDIE MEGA DROP!! CHĘTNYCH ZAPRASZAM NA SKYPE PO WIĘCEJ INFORMACJI!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...