Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 10% potwory vs 30 wartość ataku.

CrazyBoom

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Atak vs potwory ?

• Atak - 30
      2
    • Potwory - 10
      28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na serwerze Reinor.pl w 6/7 wchodzą bony 10% potwory 30 wartość ataku i inne, ale mi chodzi głównie o te 2, prosiłbym osób, które mają pojęcie o wypowiadanie się i głosowanie w ankiecie.Chodzi tutaj o całe eq tj. 80% potwory + 15 kd potwora, lub 240 atak + 40 zbroja. Gratis powiem, że chodzi tu o Beran'a przy 80% diabły.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

80% potwory bo na reinorze mniej ci również bije no w sumie to wszędzie tak jest a wtedy go osłabiasz, potwory na twoim miejscu bym zrobił... mniej Ci będzie bił i wiesz.. ty mu więcej :]

Opublikowano

masz podstawowa wartość dmg 890-1000 jeśli wybonujesz eq 8x10% będziesz miał z tego +80% co da tobie 2x wiekszy atak bo wiesz dochodzi kd +5 to juz jest 95% wtedy twoja DM jest 2x wieksze z kryta 4x wieksze a jeśli zrobisz sobie 8x 30 to twoja wartośc ataku + będzie to 240 ataku czyli 1234 ataku będziesz miał z krytem góra 2.6k wiec jesli do tych bonów na potwory dodasz jeszcze średnie 50%+ to juz bedsz mial obrażenia 6k+ kryt inaczej jest w pvp dla mentala będzie i te 240 ataku dobre bo pójdzie do skillów

Opublikowano

10 Potwory to tak jak 130 wartości ataku , kiedyś miałem podobny dylemat i sprawdzałem ;P

Podsumowanie 10 potwory - 130 wa , ;P

Inne pytania ? pisz pw.

Co Ty pitolisz...? Przecież te 10% zależy od wartości obrażeń jakie masz, więc to nie jest wartość stała... ;)

@Top

Wybierz potwory bo to chyba na każdym serwerze najlepszy bon na mooby... ;)

Opublikowano

Co Ty pitolisz...? Przecież te 10% zależy od wartości obrażeń jakie masz, więc to nie jest wartość stała... ;)

@Top

Wybierz potwory bo to chyba na każdym serwerze najlepszy bon na mooby... ;)

Comnthun i po chuuja gadasz takie glupoty wkurrwiaja mnie tepe osoby ktore sie wypowiadaja. Pawlos dobrze mowi:)
Opublikowano

damian ale to ty nie myślisz w ogóle masz 1 atak walisz dajmy 1 tak o wymyslam no i masz 10 % na potwory walisz 131? no prosze cie.. walisz może 2 wtedy może ;) także to ty jak narazie jesteś tępy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...