Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Klicker

dragon1107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak. Może Cię zreportować większe grono i wtedy zostaniesz zbanowany. Nie można nazwać tego cheatem, ale w pewnym sensie oszukuje się system, psując grę innym.

Opublikowano

Nie opłaca się tego używać, był gdzieś w dziale temat dotyczący tego bota, ale został zamknięty z tego powodu iż jego autor nie interesował się nim i nie aktualizował downloadu itd.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dostajesz bana, aczkolwiek ja używałem go przez 800 bitew i jakoś nie dostałem... Minus taki, że obniża statystyki. Z tego powodu musiałem grać na nowym koncie, bo z takimi statami to by mnie do żadnego klanu nie przyjęli.

Opublikowano

Dostajesz bana, aczkolwiek ja używałem go przez 800 bitew i jakoś nie dostałem... Minus taki, że obniża statystyki. Z tego powodu musiałem grać na nowym koncie, bo z takimi statami to by mnie do żadnego klanu nie przyjęli.

Mysle to samo nie ma co tego uzywac bo statystyki 1000bitw 0 zniszczonych sa zalosne, a banik i tak bedzie.

A ty banax dostales za to bana?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Także tego nie polecam, bo nic oprócz bana nie daje :)

Można na nim tylko zarobic kasy i expa jezeli nikt nie bedzie raportowal. Tak jak napisal kolega wyzej ktory po 800 bitwach nie dostal zadnego bana.

Opublikowano

Na starym koncie dostałem bana po 8 bitwach ...

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

nie wiem czy wiesz ale istniej coś takiego jak linia zmiany daty strefy czasowe itp. itd. Więc jeśli ty śpisz to ktoś dopiero się budzi :)

I to że dasz go na noc nic ci nie da

Opublikowano

nie wiem czy wiesz ale istniej coś takiego jak linia zmiany daty strefy czasowe itp. itd. Więc jeśli ty śpisz to ktoś dopiero się budzi :)

I to że dasz go na noc nic ci nie da

Bo Europa jest tak obszerna.

Opublikowano

Bo Europa jest tak obszerna.

Dziwne, że wszystkich banują a mnie nie! Zawsze bota właczalem na noc, ok 800 bitew i ani jednego bana! ANI JEDNEGO. Gdybym robił to w dzien, to bezsensu, wtedy mozna samemu grac.
Opublikowano

Bo Polacy nie umieja raportowac to Ci sie udaje xD . Z tego co wiem Polakow na serwerze EU jest najwiecej.

Ile tak na nocke srednio sie wyciaga kasy i expa?

Opublikowano

Tak w ogóle to co to za różnica, czy strzelamy sami, czy robi to ten "bot"?

Chyba, że nie ma czasu przeładowania, wtedy przepraszam.

Może mi to ktoś wyjaśnić?

Opublikowano

Bot nie strzela tylko loguje się do bitwy i różnica taka że ty śpisz a rano masz parę tysięcy expa z kilkaset k forsy i statystyki bitew zrypane ;)

Opublikowano

Ja jako stary wyjadacz lubię sobie czasem popykać lol-kiem, więc nie ma 100% pewności, że bana nie będzie ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...