Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera z podanymi kryteriami

ManiekLBN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wraz z grupa znajomych(Jest nas 5-6 a jak dobrze pójdzie to i 7 osób.)postanowiliśmy pograć po dłuższej przerwie w Minecrafta. Najbardziej lubimy grę na serwerach z frakcjami ale teraz sporo takich i nie wiadomo co wybrać. Mógł by ktos polecić jakiś dobry serwer ale żeby miał takie kryteria:

-mcmmo + frakcie

-anty xray

-NO premium teleport(Trochę to bez sensu jak budujesz się a nagle premka się do ciebie teleportuje i robi co chcę w twojej bazie).

-Creepery oraz dynamit nie wybuchaja (Sytuacja jak wyżej, z creeperami jest jeszcze okej ale często gracze buguja dynamit i zamiast podbić siedzibe czyjejś frakcji to po prostu rozwalaja wszystko na ich terenie, wyrzucajac dynamit roznymi sposobami. Albo z pomoca god'a a potem udaja ze sami tego dokonali.)

Jezeli ktoś z was mógł by polecić mi jakiś serwer który spełnia powyższe kryteria, to był bym bardzo wdzięczny. Myślę że nie sa to jakieś wygurowane oczekiwania a jak serwer spełnia powyższe kryteria to zazwyczaj jest świetne PvP na nim. Walka i podbijanie czyjejś frakcji bez żadnych nieczystych zagrań. A co lepsze nie ma czegoś takiego że każdy lata w full diaxach i ma ich nieskonczona ilość tylko trzeba uważać aby diaxów nie stracić.

Pozdrawiam.

PS. Nie wiem czy dobry dział, w razie co prosze o przeniesienie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...