Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[UCE] 2 job hack

Gość PiPr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włączamy kala idziemy do skillteachera gdy np jestem vaga i chce zrobić dodatkowy job jako come to idę do skillteachera coomandera.

-Włączamy okno rozmowy z skillteacherem nic więcej nie robimy zostawiamy tak jak jest minimalizujemy grę.

-Włączamy UCE wybieramy nasz proces engine.exe i wyszukujemy text "skillteacher" (Value Type : Text).

-Klikamy 2 krotnie na ostatni adres na liście które sie wyszukały.

-Zmieniamy vlaue na s500043 w przypadku commandera potwierdzamy wszystkie okna wchodzimy do gry i wybieramy linijkę z nauką skilli.

-Pojawia się tam dodatkowe okno o nazwie"Decesjon made commander" czy podobne dokładnie nie pamiętam bo robiłem to ostatni raz bardzo dawno.

-Wyskoczy nam filmik jak przy pierwszej zmianie joba.

-Robimy reloga uczymy się skili coommy jakich chcemy.

UWAGA efekt działa w 1 stronę nie można zrobić z vagi commy i wrócić do vagi więc polecam najpierw wziąć potrzebne nam skille vagi.

A i dodaję listę komend na każdy job"

hermit: s500055

CJB: s500056

EA: s500049

IC: s500050

vaga: s500042

comma: s500043

tutek nie moj.. ale mysle ze to nic zlego, robione w UCE ale sprawdze czy zadziala w CE

BTW. Poprosze o link do REVOLUTION ENGINE, downloadu ofc lecz za free..

@EDIT

ze zwyklym CE NIE DZIALA... jakis dobry czlowiek musi dac linka do pobrania free UCE (Revolution Engine) prosze ^^ :*

Opublikowano

To może ja napiszę coś od siebie, mam nadzieje że się przyda.

Jak wiadomo Revolution Engine jest już od dawna wykrywalny przez HS na globalu. Jest jednak opcja by to pominąć, a dokładniej ukryć RE w procesach systemowych.

Potrzebne programy:

Revolution Engine 8.3

Rootkit

Rootkita najlepiej wypakować na partycję c.

Po odpaleniu RE wchodzimy w start\uruchom i wpisujemy cmd

cd\ [enter]

cd\rootkit\exe [enter]

fu -pl 500 [enter]

wpisujemy: fu -ph x w miejsce x należy podać nr z listy przy pozycji Revolution engine.

Teraz wystarczy odpalić kala i cieszyć sie sie niewykrywalnym CE :D

Zaznaczam iż powyższy rootkit jest do int serwerow, ponieważ przez KOCP w większości przypadków jest już raczej wykrywalny.

Jeśli ktoś chce moge napisać jak zrobić np underground hacka, imp hacka, speed hacka, a co do job hacka od Butch3r'a nie trzeba koniecznie robić go używając html'a "skillteacher", można probować np z f1 system, okienkiem ze statystykami postaci, czy ze okienkiem od skilli. Jeśli ktoś ma pojęcie o stawianiu priv serwera będzie wiedział o co chodzi.

sign.png
Opublikowano

" wpisujemy: fu -ph x w miejsce x należy podać nr z listy przy pozycji Revolution engine.

Teraz wystarczy odpalić kala i cieszyć sie sie niewykrywalnym CE "

Mam pytanko jaki numer z jakiej listy??^^

Edit:

aaa juz wiem o co chodzi ^^, to z rootkitem dziala kal niewykrywa cheat engine ^^

Opublikowano

UWAGA !

ostatnio kolega robil to na bango i dzialalo, gdy robil to na nareha nie dzialalo ;p

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak znajdziesz działające UCE to możliwe, módl się też żeby nie zmienili nazw plików dat z e.pk, bo inaczej będziesz musiał szukać nowych :P

hmm chyba że zrobili NPC do job change to możliwe że nie zrobisz :P

Nie gram ostatnio na privach, więc Ci nie powiem, ale UCE na r11 możesz sobie poszukać :P

sign.png
Opublikowano

niestety z tego co kombinowalem to malo co tam dziala xD

jezeli chcecie cos znalezc to powodzenia a jezeli sie uda msg na forum xD

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam pytanie:

gdy uzywałem chodziło o job hack archera i maga oraz knajta

zmienil tlyko value archa i maga ale nie woja..

zrobilem woja ok 2 job jest

prubowałem archa i maga ale nie działa ejst jakas metoda na to by 2job chodził jakoś inaczej??

bo widziałem ze koles znow zrobił ale jak? odpiszcie dzieki

gate.png

Opublikowano

mam pytanie:

czy można odwrucic proces czyli mam 2 job haki?? i chce to wszystko wrucic tlyko na 1?? pisać..?

gate.png

Opublikowano

nie wiem czy pisalo ze nie. to nie jest mozliwe.

UWAGA efekt działa w 1 stronę nie można zrobić z vagi commy i wrócić do vagi więc polecam najpierw wziąć potrzebne nam skille vagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...