Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy istnieje jakieś zabezpieczenie na serwer dedykowany podobne do authme oraz xauth?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć witam . Mam problem . Na serwerze moim pojawił się grifer . wszystko niszczył itp . Mam serwer na craftserve i chciałbym wgrać jakiegoś plugina , tyle że authme nie ma na najnowszego craftbukkita a xauth nie chce proszę o pomoc , wynagrodzę

1361453243-U739101.png

Opublikowano

AuthMe działa bez problemu na najnowszym bukkicie! :)

Tylko ma jeden bug, kopiowanie itemów.

Usuwanie permissions do komendy /unregister nie działa, bo i tak można ją wpisywać.

a więc wpisz sobie:

/rg flag __global__ blocked-cmds unregister

i gotowe :D

Oczywiście do tej komendy musisz mieć WorldGuarda

Jeśli pomogłem daj + :D

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Opublikowano

Polecam ci plugin o nazwie Log - który sprawdza kto co postawił bądź zniszczył o danej godzinie dniu.

Pełna nazwa to log block a co do twojego posta to co to da jak ktoś rozjebie całe miasto admin wbije na server i dostanie orgazmu ,że wie kto to i da mu bana?

76561198035884547.png

Opublikowano

ale gdy na craftserve wchodze w pluginy to tam jest taka fajna opcja ze tylko wpisuje jaki chce plugin i mi go instaluje tak tez jest z authme , ale nie ma najnowszej wersji na tym craftserve , a przez fillezilla wklejam do folderuu plugins i nie pomaga , ale jeszcze raz sprobuje

1361453243-U739101.png

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

AuthMe działa bez problemu na najnowszym bukkicie! :)

Tylko ma jeden bug, kopiowanie itemów.

Usuwanie permissions do komendy /unregister nie działa, bo i tak można ją wpisywać.

a więc wpisz sobie:

/rg flag __global__ blocked-cmds unregister

i gotowe :D

Oczywiście do tej komendy musisz mieć WorldGuarda

Jeśli pomogłem daj + :D

To w końcu jaki jest lepszy ??? też mam taki problem frajer o niku ,,Fiesta,Mefistor'' wbijaja na servery i rozwalaja przez program DDos , życze powodzenia !!

Opublikowano

cześć witam . Mam problem . Na serwerze moim pojawił się grifer . wszystko niszczył itp . Mam serwer na craftserve i chciałbym wgrać jakiegoś plugina , tyle że authme nie ma na najnowszego craftbukkita a xauth nie chce proszę o pomoc , wynagrodzę

authme zakonczyło prace na pluginem przy wersji podaj 1.1 albo 1.2 , nowa , z podobnym kodem jest AuthMe Reloaded , jednakże ja bym ci polecił xAuth , ale skoro nie masz skonfigurowanego a mi sie nie chce takowego podsyłac to odsyłam cie do wyszukiwarki

http://plugins.bukkit.org/?q=auth&category=None

royalauth, simpleauth i inne tu znajdziesz

To

w końcu jaki jest lepszy ??? też mam taki problem frajer o niku

,,Fiesta,Mefistor'' wbijaja na servery i rozwalaja przez program DDos ,

życze powodzenia !!

czy to taki problem dać komuś bana na ip + nick ? a jak to ci nie pasuje to ściągnij UltraBans i to daje bana na hosta(takie czary mary, nawet przy zmiennym ip tego nie obejdzie , proxy tez)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...