Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] podczas tworzenia serwera no hamachi bukkit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

więc tak mam juz serwer i pluginy i na koniec pojawił mi sie problem, w instrukcji robienia serwa pisze żeby wpisać swoją brame domyślną (89.230.24.1) tam gdzie sie pisze strony. i własnie jak kilkam enter zeby stronka sie ładowała to wyskakuje takie cos >>post-126114-0-30598300-1346701849_thumb.png

robiłem tak ja jest zaznaczone na tej stronce>>post-126114-0-81113600-1346701854_thumb.png i też nie pomogło

ktoś wie co zrobić żeby weszła ta stronka?? podpowiem że zeby weszła na srodku powinno pokazac sie okienko do logowania : nazwa użytkownika:

hasło:

Opublikowano

Z jakiego poradnika korzystasz? Wklej link :)

Do dużej części Routerów logujesz się przez 192.168.1.1

Wtedy masz pole

Spróbuj :D

Jeśli pomogłem daj LIKE :)

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Opublikowano

Z jakiego poradnika korzystasz? Wklej link :)

Do dużej części Routerów logujesz się przez 192.168.1.1

Wtedy masz pole

Spróbuj :D

Jeśli pomogłem daj LIKE :)

do jakiej duzej czesci routerów

Opublikowano

nwm moze cos zle wpisales?zobacz jeszcze raz ip swojej bramy domyslnej i jeszcze raz sproboj jesli nie bedzie dzialac to chyba wina firmy w ktorej posiadasz internet lub to tymczasowe

1360181684-U593821.png

Opublikowano

Jeśli masz router zobacz co pod nim piszę. Tam powinno pisać ip, login i hasło.

tworzenie serwerów - PW

Opublikowano

hmmm jeżeli nie działa mu 192.168.1.1 tzn że nie ma routera i ma podpięty kabel bezpośrednio pod skrzyneczkę z internetem zresztą nie opłaca się stawiać serwera na routerze gdyż i tak trzeba mieć włączony pc żeby działał jest masa tanich hostingów gotowych pod serwery mc po 60gr za slot

Opublikowano

@ref

czekam na dalsze odpowiedzi, dodam że nie mam podpiętego kabelka mam bezprzewodowy z routera, pod routerem nic nie pisze tylko jakies cyfry ale to napewno nie ip, mam neta z multimedii

Opublikowano

hmmm jeżeli nie działa mu 192.168.1.1 tzn że nie ma routera i ma podpięty kabel bezpośrednio pod skrzyneczkę z internetem zresztą nie opłaca się stawiać serwera na routerze gdyż i tak trzeba mieć włączony pc żeby działał jest masa tanich hostingów gotowych pod serwery mc po 60gr za slot

Ale czy rozumiesz ze nie kazdy router ma takie same ip -,-

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...