Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KamerMod + M2Fish od ERPELA na PRIVKU (2010)

pgj1213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Potrafi ktoś mi wyjaśnić jak odpalić M2Fish v 4.0 razem z KamerModem na prywatnym serwerze z plikami 2010...?

Zrobiłem obejście w notatniku tak aby odpalało ono plik "metin2client.bin" (w notatniku wpisałem "Start metin2client.bin" i zapisałem plik z rozszerzeniem .bat)

Robiłem tak:

1, Włączałem M2Fish

2. Odpalam metin2client.bin poprzez obejście (plik.bat)

3. Wyskakuje okno serwera aby można było się zalogować lecz po chwili wyłącza mi metina i wyskakuje mi błąd ????????????

I tak za każdym razem... Dodam że jeśli nie włączam M2Fish tylko samo obejście to normalnie włącza się okienko serwera i można się logować...

Potrafiłby ktoś mi pomóc jak to naprawić...

Mam Windows XP Prof... oraz Net Framework 4.0 (czy jak to się tam pisze...)

Jeśli ktoś miałby chodź najdziwniejszy pomysł niech śmiało smaruje w temacie :) Polecą Like :)

[03. września.2012] - NOWY POSTĘP

Dzisiaj udało mi się odpalić kamera wraz z M2Fishem... Wszystko niby pięknie i ładnie zalogowałem się na postać ustawiłem postać na właściwym miejscu ustawiłem opcje bota i nagle zonk... Gdy kliknę na "Start" to zamiast bocić to wyskakuje błąd jak ten poniżej...

kolejnybzpickupem.png

Wiecie może chociaż co to znaczy?? Bo nie wiem na czym polega ten błąd a szwabskiego nie umiem...

Pozdrawiam i liczę na pomoc... Dobrej nocki...

Opublikowano

M2bob ma zabezpieczenie przed innymi hackami...

Codziennie ten sam temat powstaje...

Potrafisz czytać??

Czy ja tu coś napisałem o M2Bob??

Temat jest o M2Fish bystrzachu...

Opublikowano

Tak potrafie czytac

Jestem juz zmeczony

Przepraszam za moj blad

Spoko w końcu temat jest po to żeby rozwiązać problem a nie po sobie na wzajem jechać...

Jak ktoś będzie coś wiedział jak to rozwiązać niech śmiało smaruje w temacie.... pozdrawiam i z góry dzięki...

Udało mi się odpalić bota wraz z kamerem ale pojawił się kolejny błą... Opisałem go na początku tematu...

Opublikowano

Prawdopodobnie coś jest z m2fish.dll ale pewności nie mam bo też szwabskiego nie umiem xD . Spróbuj ściągnąć "m2fish.dll" i wkleić go do system32. Nie wiem czy to pomoże ale spróbować można ^ ^

Znalazłem jakiegoś

download

http://www.2shared.com/complete/XfTIqf3t/M2Fish.html

skan

https://www.virustotal.com/file/598177623578cf38b06ebc5c3b623e84fa32f54191202e1834301ed7a25414d8/analysis/1346711695/

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

gdzies na forum znalazlem FS w pythonie. ma rozszerzenie .mix poszukaj go bo na 100% działa ( uzywam )

wklejasz do głównego folderu metka z modem i odpalasz normalnie moda.

ustawiasz bota, idziesz nad brzeg rzeki, włączasz bota i mozesz isc spac :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...