Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybki patent na kase, respa i karty

szolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak pewnie ktoś już wyczaił, ale chcę sie podzielić za wszystkie wasze haki ;)

Więc tak na początek załatwiamy sobie minimum jedna osobe do wspólnej gry. Oboje muszą mieć haka z autofinishem, można pobrać go stąd

http://www.mpcforum.pl/topic/687944-nfsw-hack-by-gmz-090812/

Ustawiamy F9 i włączamy prywatny pościg, zapraszamy grupe i stoimy w miejscu, aż złapie nas polica i w taki sposob zalicza nam cały pościg i dostajemy kase i respa jakbyśmy jechali cały pościg.

Jest też fajny myk, akurat gram z jedna osobą i raz karte trafia on raz ja. Mówimy sobie kótra karta i co w niej i jak ja trafie np neony on kilka tą samą karte i ma np szyby na 10 razy tylko raz mielismy, że on miał neony a ja nitro.

Za wszelkie błędy przepraszam i myśle, że komuś pomoże ;)

Pozdrawiam Szolek

Opublikowano

bezsens bo to samo mozesz zrobic patrzac na moj poradnik tylko musisz siedziec przy kompie, wiec co to za zabawa? recznie robic siano to moge sobie wyscigi pojezdzic dla przyjemnosci a nie siedziec na kompie jak idiota i kasowac wyscigi lol

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Pisałeś, że na Twoim można max przez noc 1.5 miloina ja juz mam 800 tyś w 30 min ;) 5 neonów, 6 szyb, pakiety obnizajace rejestracie, pakiety wyscigowe

Opublikowano

Moze i lepsze itemki wpadaja ale czekasz o wiele wiele dluzej wiec kasy napewno wiele wiele mniej. :)

Z sposobu hg123 bot odrazu wylazi + losuje z zlotych kart, u Ciebie trzeba czekac az policja Cie zlapie. ;p

Opublikowano

Pisałeś, że na Twoim można max przez noc 1.5 miloina ja juz mam 800 tyś w 30 min ;) 5 neonów, 6 szyb, pakiety obnizajace rejestracie, pakiety wyscigowe

napisalem na oko, w godzine sie robi 2-3 godziny sie robi poltorej miliona, no jezeli tak sprawnie dziala to zaraz ustawiam bota :)

ftwsignatur.jpg
Opublikowano

Osobiscie wolałbym cały czas ALL-IN śmigać..Nich hacków ożywać i dostać bana.

A szczególnie gdy EA zakupiło czy zrobiło program do Wykrywania Hacków.Szkoda mi by było wydałem ponad 1,500zł na NFS W.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...