Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapakowanie prezentu - Flaszka i pieniądze

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, w sobote mam 18-stkę kuzyna. Kupiłem mu flaszkę i wrzuciłem do koperty trochę kasy, tylko nie wiem, jak to zapakować - normalnie dać flache, potem koperte, włożyć kasę do kartonu, czy wyjąc flaszkę z opakowania, obwiązać jakąś spiralką i między nią włożyć hajs?

flaszka prezentuje się tak o:

10041165.jpg

Proszę o KREATYWNE odpowiedzi, takowe na swój sposób wynagrodzę:)

Opublikowano

a masz to opakowanie z tej butelki? jeśli tak to możesz włożyc kopertę to środka, opakowanie w jakiś ładny papier, i możesz dac notke że w środku oprocz wódki jeszcze jeszcze jeden prezent :)

Opublikowano

nie opakowanie tylko zwykła torba na prezenty a w niej wódka, tak dopasowane by całkiem schowała się w środku butelka , kopertę przywiąż do flaszki wstążką na etykietce ;)

torba-na-prezenty-gottsa-w-2-kolorach.jpg

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie opakowanie tylko zwykła torba na prezenty a w niej wódka, tak dopasowane by całkiem schowała się w środku butelka , kopertę przywiąż do flaszki wstążką na etykietce

Dzięki, skorzystam z pomysłu :)

Do zamkniecia.

Opublikowano

zawsze dla jaj możesz kupić torbę jak dla dziecka w jakieś hello kitty czy tam inne pokemonki albo inne gady , najlepiej to chyba jeszcze w kolorze różowym i z kwiatuszkami jak dla dziewczynki :P

kiedyś widziałem kartony mleka wysokie , po wylaniu mleka wystarczy wyciąć denko i nasunąć na opakowanie butelki od góry ;D

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...