Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Jak przeżyć atak przeciwnej firmy

ZbieramPlusiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Należy kupić lub wygrać na aukcji 2000 SAB ( amunicja pochłaniająca osłonę przeciwnika

2.Gdy przeciwnik Cię zaatakuje , wymierz w niego i wybierz amunicję SAB

3.Gdy użytkownik będzie Cię obstrzeliwał 40.000 ty będziesz odbierał min. 10.000 od niego.

4.Dzięki temu trickowi , będziesz miał według (prawdziwych) obliczeń matematycznych (i fizycznych) masz o 72.4% więcej szans na przeżycie!

5.Więc zamiast śmierci po 5 sekundach masz nawet 40 sekund czasu!

6.Poniżej jest tabela ile masz czasu na ucieczkę zanim BOOM!

Dla Goliatów (normalnie)

1 Goliath ||| 2 Goliathy ||| 3 Goliathy |||

6 sekund ||| 3 sekundy ||| 2 sekundy |||

Dla Goliatów (z trickiem)

42 sekundy ||| 30 sekundy ||| 10 sekundy |||

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Opublikowano

Do tego trzeba mieć mechanizmy i co jak ktoś wali po 200k tak łatwo nie uciekniesz praktycznie to bez różnicy

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

1.Należy kupić lub wygrać na aukcji 2000 SAB ( amunicja pochłaniająca osłonę przeciwnika

2.Gdy przeciwnik Cię zaatakuje , wymierz w niego i wybierz amunicję SAB

3.Gdy użytkownik będzie Cię obstrzeliwał 40.000 ty będziesz odbierał min. 10.000 od niego.

4.Dzięki temu trickowi , będziesz miał według (prawdziwych) obliczeń matematycznych (i fizycznych) masz o 72.4% więcej szans na przeżycie!

5.Więc zamiast śmierci po 5 sekundach masz nawet 40 sekund czasu!

6.Poniżej jest tabela ile masz czasu na ucieczkę zanim BOOM!

Dla Goliatów (normalnie)

6 sekund ||| 3 sekundy ||| 2 sekundy |||

Dla Goliatów (z trickiem)

42 sekundy ||| 30 sekundy ||| 10 sekundy |||

temat bezurzyteczny , znam lepszy sposób :

kupujesz spearcher , dajesz fee speed i w drony bo2 , poco marnować sab na takie coś he he ;p

spearcher jest najszybszy więc masz 75% szans że zwiejesz i 24% że pierwszy ich zobaczysz i włączysz niewidke ( um.spearchera)

razem 99% ;p

vegą od gola terz zwiejesz ;)

A tak na serio to jeśli ci chodzi o mapy pvp to tylko spearcherem i twój pomysł beznajdziejny , na mapach swojej firmy jak widzisz wroga to zapierniczasz do wrót a jeśli nie zauważyłeś gola na niewidce to po tobie :)

Do tego trzeba mieć mechanizmy i co jak ktoś wali po 200k tak łatwo nie uciekniesz praktycznie to bez różnicy

masz racje ale jeśli ktoś ma na 2 konfie czołga 2 mln hp to ma spore szanse na ucieczke :)

poza tym golce walące 200k zdażają sie żadko i co za rużnica jeśli cie 1-2 razy ubiją w dniu , przecierz naprawa jest wprawie za free a drony praktycznie terz dla bocącyh to nie kłopot ;p .

Dla mnie takie posty są dla nabijania like-ów , ale może komuś się to przyda chociarz wątpię , walenie sabem to podstawowa zasada ucieczki i walki jeśli przeciwnik ma durzą ilość osłon więc każdy to wie .

jesli się nie myle to jest takie coś (nie wiem jak sie to nazywa) co powoduje 3 sekundy nieśmiertelności (do tego potrzeben jest 10 min i CPU)

dzięki temu twój TUT jest do dupy bo przeciwnik sobie to włączy

ISH-01 , Chroni Cię przez 3 sekundy przed wszystkimi atakami. Zużywa przy każdym użyciu 10 min i 100 jednostek xenomitu.

Opublikowano

Moim zdaniem, kolejny tut bez sensu.

W czasach gdzie 95% os. ma ćme, jeśli nie masz kraba, to uciekanie z sabem nie ma sensu.

Opublikowano

jesli się nie myle to jest takie coś (nie wiem jak sie to nazywa) co powoduje 3 sekundy nieśmiertelności (do tego potrzeben jest 10 min i CPU)

dzięki temu twój TUT jest do dupy bo przeciwnik sobie to włączy

Opublikowano

Moim zdaniem, kolejny tut bez sensu.

W czasach gdzie 95% os. ma ćme, jeśli nie masz kraba, to uciekanie z sabem nie ma sensu.

Właśnie chciałem zwrócić uwagę, że sab pomaga tylko wtedy kiedy przeciwnik ma dużo osłony, a jak już napisałeś więkoszość "łowców" ma malutko albo wcale osłon

Opublikowano

Niby troche pomaga autor próbowałem kiedyś było to bardzo przydatne teraz w tych czasach gdy większość bije po 100 k ponad jest bez sensu

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

Coraz gorszę są tematy na tym forum :angry: Niech ktoś napisze jak używać rsb bo ja gram 2 lata i nie mam pojęci !!! To chyba logiczne że ciągniesz kolesia z sabu !!!!

Ja mam lepszy sposób w 3 sec Niewidka, emp i papa :P

Opublikowano

Przecież to nie ma sensu... Skoro ty go masz bić z SABU to musisz go mieć w zasięgu co = że on ma cię w zasięgu.Przypuśćmy że on bije ci 50k z laserów + jeszcze rakiety i wyrzutnia + smart bomba a ty mu zabierasz jakieś kilka tysięcy osłon których znając życie i tak pewnie nie ma... Lepiej zaznaczyć na mini mapce wrota i włączyć konfiguracje full speed, emp i stabilną osłonę i gość nie ma szans cie dogonić :P(No może że on wypada z niewidki, wtedy już musimy się pogodzić ze śmiercią :))

76561198053546969.png

Opublikowano

To jest przydatne jak ktoś wali około po 30 k z sabu :D

np . Pakistan z pl 1 ;]

Bo takie osoby muszą uciekać...

Opublikowano

obliczenia matematyczne i fizyczne ahbuauaauhaahahaahaha

przedstaw mi je pajacu.,

JA PIERDOLE CO TU SIE DZIEJE NA MPC

evil

@ps. emp i niewidka dziwko.

Opublikowano

No tak jak wyżej kolejny bezsensowny temat. No chyba każdy to wie że sab też w walce trzeba używać bo to jednak trochę daje ale nie wystarczająco. Na dzisiejsze Full Havoki , co nie którzy prawie full LF-4 co chwila i cie nie ma , nawet z twoim sabem :) Nom jeszcze kerkava z rsb ci wyleci i co dopiero będzie.

Emp , niewida i znikasz :)

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Nie chcę tego krytykować, ponieważ musiałbym się zdenerwować...(a lekarz zalecał mi abym nie podnosił ciśnienia) powiem jedynie tyle że można sobie tym dupę podetrzeć.

O ortografii w tym temacie też się nie będę wypowiadał...(chyba większość myśli że jak edytor podkreśla czerwoną linią to się myli...)

A i dodam jeszcze że latam vegą i choćbyś nie wiem jak się skupił padniesz w max 21 sek.

Opublikowano

Jeszcze jedno... z twoich obliczeń trzeba by bić po 30 tys. z sabu, a myślę że większość osób która po tyle bije zna się chociaż troszeczkę na tej grze...

Opublikowano

co do tematu to niewydaje mi się żeby to się komuś przydało.

na tym forum pewnie jakieś 99% ludzi boci i ma po 500 kuponów na naprawe, więc poco uciekać i marnować sab skoro można padnąć lub spróbować uciec bez tego ?

pozatym wiele ludzi jak leci na wylocik to ma speed konfe z full dmg i niema osłonki albo prawie wgl jej niema , więc co da nam sab ?

a po 3 to w czasach kiedy jest formacja ćmy to to bardzo mało da....

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...