Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(pytanie)Witam mam do was pytanie

mati30412

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najgorsze w lfa jest to ze niema bodykitow za igc

W większości aut nie ma body za boosty...

@top

Jak juz pisze ten post, to powierdzę wypowiedź pb14. Lfa jest lepszy od lambo po niedawnym pathu. Wcześniej było odwrotnie. Więc śmiało możesz go kupić :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Zależy jak jeździsz :)

Jak liczysz na szybki v-max (z nitrem) to lambo,a jak taki średni to lfa.

lfa jest lepszy to fakt,ale na prostych niektóre lambo może go położyć

Opublikowano

jeszcze nie widziałem żeby Lexus LFA stawiał opór na Campus Interchange. Za każdym razem jak tam jechałem to Lexus zamykał stawkę. Lambo dużo lepsze.

nafson_gameplay.png
Opublikowano

jeszcze nie widziałem żeby Lexus LFA stawiał opór na Campus Interchange. Za każdym razem jak tam jechałem to Lexus zamykał stawkę. Lambo dużo lepsze.

bo nie ścigałeś się ze mną :)
Opublikowano

Strach się bać ...

Taka jest prawda że mało ludzi jeździło Lexus`em przed patchem. Ja miałem "przyjemność" i prowadzenie wcale się nie zmieniło. Teraz każdy się nim zachwyca bo jest za IGC ( Lambo też jest cały czas, tak samo jak Lotus Evora która bije oba te samochody na głowe )

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Strach się bać ...

Taka jest prawda że mało ludzi jeździło Lexus`em przed patchem. Ja miałem "przyjemność" i prowadzenie wcale się nie zmieniło. Teraz każdy się nim zachwyca bo jest za IGC ( Lambo też jest cały czas, tak samo jak Lotus Evora która bije oba te samochody na głowe )

Gdzie masz evore lub lambo w klasie s? A no nie ma... Ale przyznaje ci racje evora jest ciągle najlepsza.

Opublikowano

przecież wkładasz części w samochód i będzie w klasie "S", a to że Lexus jest w klasie "S" od razu to ( jak dla mnie ) jedno wielkie nieporozumienie.

nafson_gameplay.png
Opublikowano

przecież wkładasz części w samochód i będzie w klasie "S", a to że Lexus jest w klasie "S" od razu to ( jak dla mnie ) jedno wielkie nieporozumienie.

ale nie lp640 i evora one max klasa A . mam w nich części z diaxów na bocie. i nie wiem jake części trzeba by w nie wsadzić żeby do S trafiły.... evora ma u mnie 746 może i by cos jeszcze upchał tam ale raczej nie...
Opublikowano

A tak żeby sprostować to ja nie jeżdżę LP 640 :) Jak na mój gust McLaren to najlepszy samochód w grze ( ale wieloma samochodami nie jeździłem więc mogę się mylić )

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Coś czuję się większość się myli bo następnym upadate ma być właśnie zmieniona aktywność ..

Lambo będzie miało zwiększone P.M.

A lexus tylko P.MA.

A w tej sytuacji teraz to moim zdaniem lambo lepsze. Nie wiem czemu ale lepsze może dlatego ,że jest szybsze.Ale to w sumie też zależy od LvL.

Opublikowano

Coś czuję się większość się myli bo następnym upadate ma być właśnie zmieniona aktywność ..

Lambo będzie miało zwiększone P.M.

A lexus tylko P.MA.

A w tej sytuacji teraz to moim zdaniem lambo lepsze. Nie wiem czemu ale lepsze może dlatego ,że jest szybsze.Ale to w sumie też zależy od LvL.

A co Twoim zdaniem zależy od LVL'a bo nie kumam.

eRmailBanner2.png

Opublikowano

Mi chodzi ,ze ci co mieli np 50lv przed skilami do magazynu dostali kilka części ultra i także chodzi mi o wbudowane skile po wbijaniu Levela.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...