Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieraczek.pl Wyłudzenie

Pr0Qwerty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serwis pobieraczek.pl chce ode mnie wyłudzić kwotę 94,80zł.

Zarejestrowałem się kiedyś tam bo chciałem obejrzeć jakiś film, ale i tak tam nic nie oglądałem ani ściągałem po paru miesiącach przysyłają mi dziś . 03.09.2012 list że mam zapłacić tą kwotę... ?

Na internecie pisze że wyłudzają kase.. jakie macie zdanie na ten temat mam to zapłacić i dać im się naciągnąć ?

Opublikowano

kolejny z tym tematem, czytaj forum bo ten temat przynajmniej co 2-3 tygodnie powraca

nie płać olej całkiem i nie reaguj na jakiekolwiek maile czy wezwania

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie mam czasu zbyt często przeglądać forum (praca) i kilkadziesiąt stron tak jak mówisz że ten temat się powtarza co 2/3 tygodnie. A jak mnie podadzą do sądu będę musiał zapłacić +250zł

Opublikowano

Od 2 lat mam u nich konto na które nie whodzę i mi nic zrobili i nie zrobią. Oni próbuja postraszyć. Jeśli nie wierzysz to zrobie screen shoty od kiedy przysyłają mi te maile ( właściwie już ich nie dostaje, ale z kiedy ostatnio mi przysłali ). Szukają ludzi którzy się przestraszą rozprawy w sądzie do której i tak nie dojdzie.

Kocham mame

Opublikowano

Ehh... Jak się nie czyta regulaminu to tak jest. Olej to. Pisać sobie mogą, a gówno ci zrobią. Uważajcie również na stronę Dobre-programy.pl

Game Over

Opublikowano

idzie jakoś usunąć konto z tego serwisu?

Jest możliwość usunięcia konto zgodnie z prawem chyba do 3 miesięcy po założeniu go. Nie znam się na tych wszystkich paragrafach jednak jest to opisane na internecie trzeba tylko trafić na właściwy artykuł.

Kocham mame

Opublikowano

@WhiteBoy, dziękuję za radę.

@JestemSlepy, dawniej niz 3 miesiące zakładałem tam konto, a w panelu jak się logujesz nie ma takiej opcji.

Usunięcie konta odbywa się tylko przez wysłanie do nich e-maila.

Kocham mame

Opublikowano

tak tylko poprzez wysłanie i ... opłacenie wszystkich zaległości wobec serwisu ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ja tez dostawalem wezwania do zaplaty 98zl czy cos. do dzis nie zaplacilem i sprawa juz dawno ucichla, za darmo nie bede przeciez placic

Opublikowano

Olej ich. Te zlamasy tylko podają się za zajebistych prawników i straszą ludzi a prawda jest taka, że przegrali już kilka spraw w sądzie na cene jakiś 270 tys zlotych (czytalem w pewnym artykule). Jeden koles raz zrobil konto o nazwie jsadjfbsdj i dostal maila z "Witaj jsadjfbsdj" :D

Opublikowano

A ja mam na tych cwelów wyjebane. Poczytaj o nich, było wiele razy pisane. To biuro windykacyjne jest własnością "ownera" (właściciela) pobieraczka i to oni rozsyłają wszystkie psedo wezwania. Zarabiają na idiotach którzy płacą, bo jeszcze ani razu nie było sprawy rozpoczętej ze strony Pobieraczka.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...