Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kolejna część Black Ops już nie na XP. Pójdzie Wam?

_NEXT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Minimalne wymagania sprzętowe Call of Duty: Black Ops II:

• System operacyjny: Windows Vista SP2 lub Windows 7
  • Procesor: Intel Core2 Duo E8200 2,66 GHz lub AMD Phenom X3 8750 2,4 GHz
  • Pamięć RAM: 2 GB dla 32-bitowego systemu operacyjnego lub 4 GB dla 64-bitowego systemu operacyjnego
  • Karta wideo: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB lub ATI Radeon HD 3870 512 MB

Opublikowano

Norma , każde nowoczesne gry będą wychodziło tylko na vista + , ale znowu zjechali optymalizacje ogarnijcie ile minimum ramu potrzeba na systemy 64 bit "4 GB dla 64-bitowego systemu operacyjnego" (na szczęście nie mam czego się obawiać , 16gb :D) btw zły dział (ogólny cod powinien być)

Opublikowano

Eeee szkoda,co z tego że na Vista/7 będzie działał skoro silnik ten sam...Nie wiem dlaczego zrobili że wykorzystuje biblioteki DX11 - będzie trzeba sobie Win 7 załatwić.Zobaczymy,ale ta przyszłość jakoś średnio mi się widzi...aha i ta wersja gry z dronem....heh ciekawe - cena 650.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

To jest normalne że nowe gry są robione pod nowsze windowsy, tylko po to by Firma Mictrosoft zarabiała na sprzedaży widnowsów. No ale cóż czego się nie robi dla kasy :P

DARMOWE DODATKI DO GIER !

Zarejestruj się, zdobywaj punkty i wymieniaj na płatne waluty.. :)

http://dogry.pl/r/301024

Opublikowano

@up nie prawda , poprostu nie opłaca się robić im gry na 2 systemy , mniej pracy jest na 1 btw win xp wykorzystuję max 4gb ramu , a takie są MINIMALNE wymagania ...

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...