Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana nagród vol.3

hrabia14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W poprzednim temacie GM napisał :

Komuś nagrody nie możesz oddać jest to proste i logiczne.

Natomiast jeśli masz już Golda a wygrałeś jakiś konkurs, w którym nagrodą główną też był gold member, to wtedy taką zagrodę możesz wymienić np na blue membera..

Nie wiem nie rozumny jesteś? czy co?

To, że sobie tak napisał ktoś i nie ma na to potwierdzenia to jego sprawa.

Temat jest zamknięty.

No właśnie Zavetti to było w kwietniu 2011, a teraz mamy wrzesień 2012.

A jaką mamy alternatywę kiedy posiadamy już wszystkie nagrody konkursowe tj. gold, blue i champion?

Powiedzmy, że np. ja wystawiam najlepszą pracę w jakimś konkursie w którym do wygrania są powyższe nagrody.

Co stanie się w takim przypadku?

PS: Dla bezpieczeństwa załóżmy też, że mam black membera :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie wiem o co tyle hałasu... Zrozumcie, że jeśli dany użytkownik wygrał konkurs, to tylko jemu przysługuje nagroda. W przypadku jaki podał Hrabia można w ramach rekompensaty dać jakiś talon na procenty.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Dobrze, że napisał tutaj bynajmniej dowie się o tym każdy.

Jak już posiadasz wszystkie plakietki to niestety nie da się tego wymienić na nic. Skoro wygrasz jakiś konkurs, gdzie za zwycięstwo była taka nagroda jaką już masz i nie da się już tego zamienić, jedyną rzeczą jaką dostaniesz to satysfakcja, że wygrałeś konkurs.

Niestety nie mamy możliwości stworzenia aż tylu, nagród/rang.

Oddanie komuś nagrody nie wchodzi w żadną rachubę, nie ma takiej możliwości. Dlatego, że ktoś sobie na taką nagrodę zapracował, a drugi otrzyma ją tak na prawdę za nic, po koleżeńsku. Nie fair.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Hrabia, jak zrezygnowałeś to bardziej "hejtujesz", ale ciężko Ci to idzie. Sam dobrze rozumem powinieneś ruszyć, że w przypadku zdobycia all nagród po co ktoś się będzie pchać po następną, skoro ma już all?

Ciężko ogarnąć Twój mózg.

Nie ma oddawania nagród innym i koniec tematu. Dalsza próba "wywarcia" presji zostanie automatycznie zamknięta.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Hrabia, jak zrezygnowałeś to bardziej "hejtujesz", ale ciężko Ci to idzie. Sam dobrze rozumem powinieneś ruszyć, że w przypadku zdobycia all nagród po co ktoś się będzie pchać po następną, skoro ma już all?

Ciężko ogarnąć Twój mózg.

Nie ma oddawania nagród innym i koniec tematu. Dalsza próba "wywarcia" presji zostanie automatycznie zamknięta.

Bezpodstawnie oskarżasz, po prostu chciałem się dowiedzieć o wszystkich możliwych ewentualnościach. Nigdy nie "hejtowałem"...

Co do odpowiedzi RMCF-a to szkoda, ale dziękuje za wytłumaczenie :)

Satysfakcja wystarczy :)

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...