Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Francuskie Niszczyciele warto?

dragon1107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zacząłem grę francuskimi niszczycielami i jak narazie jest całkiem fajnie Re. U57 dosyc szybkie zwrotne dobry gun. Moje pytanie jest takie czy potem nie stana sie bardzo wolne i mało zwrotne i czy dobrze zarabiają bo moim IS nie idzie mi to najlepiej i M7 Priestem tez raczej średnio.

Opublikowano

Witam zacząłem grę francuskimi niszczycielami i jak narazie jest całkiem fajnie Re. U57 dosyc szybkie zwrotne dobry gun. Moje pytanie jest takie czy potem nie stana sie bardzo wolne i mało zwrotne i czy dobrze zarabiają bo moim IS nie idzie mi to najlepiej i M7 Priestem tez raczej średnio.

IS (i nie tylko VII tiery nie są do zarobku)[chyba,że masz premke] mi sie dobrze zarabia t1 hevi (30 tysięcy na bitwe[bez premki] )

a jeśli chodzi o niszczyciele to od V tieru zaczyna się zabawa :)

Opublikowano

X tier ma magazynek na 3 pociski i przeładowuje 45 sek po prostu demon szybkości :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Patrzac na ten 10tier to warto grac aby do niego dojsc. 3 pociskami po 800dmg + mozna powalic E-100 lub jakis inna 10tier na serie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ja doszedłem do S 35 CA (V tier) i naprawdę, jak go wymaksujesz, to chyba niema lepszego TD na V tierze od niego. Działo po prostu robi furorę na polu bitwy. Np. takiemu KW 1S weźmiesz spokojnie +300 DMG :)

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Ja doszedłem do S 35 CA (V tier) i naprawdę, jak go wymaksujesz, to chyba niema lepszego TD na V tierze od niego. Działo po prostu robi furorę na polu bitwy. Np. takiemu KW 1S weźmiesz spokojnie +300 DMG :)

Dla mnie te poczatkowe TD sa dobre do campienia i zabawy. Nie podoba mi sie tylko ten Arl V39.

Opublikowano

Powiem tobie tak... z moje doświadczenia Francuskie arty do 4 tiera są okropne ( zwłaszcza somusa ). Ale już 5 tier jest w miarę, lecz jeśli masz tyle cierpliwości co włosów na ciele to gra rozpoczyna się nimi od 7...

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

Autor mówi o niszczycielach, nie o artylerii.

Nie miałem nimi za dużo, ale tyle powiem - do sau nie podoba mi się, sau słabszy od hetzera. S 35 ma słaby pancerz z przodu, łatwo go w ten sposób rozwalić, działo ma średnie. ARL V39 to nic innego jak zmodifykowany BDR 1GB, ale sieje postrach. Dalej to nie wiem za bardzo, ale te AC mleko wydają mi się być przyzwoite.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Powiem tobie tak... z moje doświadczenia Francuskie arty do 4 tiera są okropne ( zwłaszcza somusa ). Ale już 5 tier jest w miarę, lecz jeśli masz tyle cierpliwości co włosów na ciele to gra rozpoczyna się nimi od 7...

Ani artylerii ani niszczycieli nie ma czolgu somusa jest bodajze td 4 tieru Somua.

Opublikowano

Przepraszam all mój błąd chodziło mi o Francuskiego TD 4. Thx za poprawke

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...