Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Bot do wota ?

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma takich botów, jest tylko clicker, który wchodzi do bitwy, czekamy na zniszczenie i potem znów wchodzi do bitwy. Łatwo dostać bana. ;)

Mogę Ci dać ewentualnie bota który jest wykrywalny.

Opublikowano

Używałem tego bota wieeeele czasu, od T-28 aż do IS'a i jakoś bana nie złapałem. Niestety ja widzę inny problem, mianowicie beznadziejne statystyki, którymi wstyd się pochwalić. Zmusiło mnie to do utworzenia nowego konta, bo do żadnego klanu by mnie nie przyjeli.

Opublikowano

Używałem tego bota wieeeele czasu, od T-28 aż do IS'a i jakoś bana nie złapałem. Niestety ja widzę inny problem, mianowicie beznadziejne statystyki, którymi wstyd się pochwalić. Zmusiło mnie to do utworzenia nowego konta, bo do żadnego klanu by mnie nie przyjeli.

Nie wiem czemu może dla tego że stawiał go 9 tierem i go raportowali

Opublikowano

Cheaty do tej gry są na razie bardzo mało dostępne trzeba będzie poczekać z 1,5 roku aż się rynek botów itp. rozkręci na tyle żeby cheaty dotarły na fora takie jak to ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...