Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Co najczęściej kupujecie w shopie?

`SaMer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się rozpoczyn rozgrywka to co kupujecie po kolei? Opiszcie :P Ja jak głupi kupuje kamyki co dodają 200+ hp z jakimś bonem na obrażenia ;x Leje all dopóki nie wbiją 6-8lv* bo potem dostają jakiegoś dziwnego kopa... Co oni kupują?

Opublikowano

Zalezy od rodzaju postaci.

@edit Masz do wyboru: Ap carry(wszystko co bije magic damage), Ad carry (jeb jeb jeb kill), Tank (bija cie 100100482918412984109284 godzin), Bruiser (grasz na topie), Support (pomagasz ad carry'emu a potem tylko wardujesz mape i nie masz DMG), Jungler (bijesz wszystko co jest w jungli i gangujesz)

Opublikowano

Ok :D I powiedz mi kto jest najlepszy z tych wszystkich podstawowych przywoływaczy (nie wiem czy oni się zmieniają po jakimś czasie czy nie)

Opublikowano

Na sam początek to: Buty (1 poziom) + 3 potki oraz, dżungla + top + support = 2 generatory golda, mianowicie HoG i Philo Stone 18718396430845805568.png, no chyba, że gram pod Energię to tylko HoG. Rozumiem, że chodzi o sam początek rozgrywki?

Jeżeli napiszesz jakie konkretnie postacie, możemy się dostować do twoich potrzeb.

#Edit

Chyba rozumiem o co Ci chodzi z tym "kopem". Są to przedmioty, które się stakcują po zabiciu (2 razy) lub za asystę (1 raz)

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Mejai's_Soulstealer

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Sword_of_the_Occult

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Leviathan

Mejai - AP,

Occult - AD,

Leviathan - Życie.

Jeżeli uda Ci się zdobyć 20 stacków, dostajesz jeszcze pasyw. Są to różne. Poczytaj na tych stronach do podałem.

| League of Legends |

| US | x_x | 1613 ELO |

Opublikowano

O właśnie, tego żółtwia kupywałem x2 i całkiem golda szło, raz nawet już nie miałem co robić z kasą xD

Hmm... Choci mi o to... Żeby mieć duże obrażenia z hitów/magii (w zależności od klasy), dużo (w miare hp), dość dobrą obronę. Jakieś propozycje? Ja preferuję gre tankerami czyli ten ogniste taki albo wilkołak xD (Ależ mam zasób wiedzy :x)

@EDIT

Łee to fajnie, bo te są nudne i słabe (tak się wydają) Np. moja pierwsza rozgrywka to Master Yi vs Ja czyli taki mały ninja. I przegrałem, nawet pół HP nie włąłem masterowi bo mnie cisnął. Po kilku godz. znów tego gościa spotkałem na rundce 2vs2 i już prawie prawie go dedałem taką babką co trzyma kulke w ręce i ma "ogony". Także już coś ogarniam w tym shopem, ale nadal nie wiem jakie przedmioty najlepsze i na które zbierać.

Opublikowano

Nie ma pamięci do nazw, na prawdę.

Sumując to co napisane. Najpierw kupić x3 pote, nabić trochę kasy żeby starczyło na tego "żółwia xD" potem znów trochę kasy AD carry albo Ap. Hmm... Na tanka to ten Leviatan? (Chodzi mi o to żeby coś dodawało bardzo dużo hp i do tego jakiś ciekawy bonus)

@EDIT

Ta z ogonami to Ahri. Całkiem silna, ale nie wiem co u niej potrzebne do koxowania :D

Opublikowano
już prawie prawie go dedałem taką babką co trzyma kulke w ręce i ma "ogony".

JEBŁEM xD

btw. wpisuj w google nazwe champa i build i bierz z mobafire / solo mid.

Opublikowano

Jeśli grasz na eu nordic and east to naucze cie grac na wmiare dobrym poziomie, wymagania są takei zebys mial mikrofon i zebysmy sie dogadywali ;p

ps: ile masz lat? jak nordic and east moje skype: incore0000 w grze: MasujDzika

Opublikowano

Jak jestes poczatkujacym to polecam ci kupowac polecane itemy i grac na nordic east

Na stronie solomid.net w zakladce guides masz najlepsze buildy na wszystkie postacie

Aha mecz zaczynaj z takimi itemami

Zwykle buty + 3x czerwone mikstury

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...