Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 1 vs 1

LORDANDRE96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ezreal ap ?? ja polecam Anivia trudna do ogarnięcia ale daje rade ult co 5 sekund Sciana lodu Combo ult +e i ded

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Witam !

Jak chciał byś kupić ezreala i robić go pod "AP" to dla teamu nic nie zrobisz , ezreal to taka postać która pod Ap jest słaba i nie polecam !

Jedną z lepszych postaci AP to Ahri lub Anivia .

To tyle z mojej strony i miłej gry życzę ! :)

Opublikowano

Najlepszy champion 1v1 mid na Summoners Rift to AP Master Yi.

OP harass, nieskończony sustain, bardzo dobry pusher nawet w AP (to ważne przy 1v1).

Podczas walki możesz się non-stop leczyć a jeśli twój przeciwnik ma jakiś rodzaj redukcji leczenia to zawsze możesz zresetować walkę swoim ulti.

Przypominam, że mówie o 1v1. W normalnej grze AP Yi (o ile nie nafeedowany) jest mało przydatny dla drużyny i robi się coraz słabszy im dłużej gra trwa.

Jeśli wolisz typowego maga to z Ahri praktycznie nic nie może pójść źle o ile masz nieco wprawy w skillshotach - jest banalna a jej ulti to albo pewny frag albo pewna ucieczka.

Opublikowano

Ahri , jest dobrą postacią , jest mobilna , ma taunt'a + slow'a (pod e) , True Dmg , z Q + Ulti które pozwala Ci 3 razy doskoczyć lub odskoczyć , skoki są możliwe co 2 Sec .

Ezreal pod Ap , naprawde jest niezły , grałem ok. 20min nim by w ogóle spróbować , nim zagrać na midzie pod Ap i się nie rozczarowałem , jak to ktoś mi napisał : "Ezreal is pretty good" .

W - Dobry Dmg , Spowalnia ataki wroga pod wpływem tego skilla i zwieksza szybkość ataku sojuszników pod jego wpływem , E drugi Flash ,zadający sporo dmg , lecz trudno jest wcelować z tego skill'a , + R zadające Duży Dmg , nadaje się ono do rozpoczęcia / zakończenia TF'ów (dobijania ...) .

Cassio również jest dobra , zadaje ona spory dmg , jeżeli twój przeciwnik nie umie się poruszać , to masz wygrana linie na 100% . ( nie grałem nią ...

Dobre ulti , które stun'uje wroga / wrogów *jeżeli będą do Cb. odwróceni plecami , tylko ich spowolnisz*

Opublikowano

1vs 1 dobry też Darius

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Według mnie Vlad pasuje tu idealnie, 1vs1 na 6 gier 5 wygrałem, ma dosyć łatwą farmę i spory dmg a w dodaku od ap dostaje hp.

Opublikowano

Witam !

Jak chciał byś kupić ezreala i robić go pod "AP" to dla teamu nic nie zrobisz , ezreal to taka postać która pod Ap jest słaba i nie polecam !

Jedną z lepszych postaci AP to Ahri lub Anivia .

To tyle z mojej strony i miłej gry życzę ! :)

Już założę się, że nigdy nie grałeś Ezrealem pod AP lub nie wiedziałeś jak go zrobić. Ja ogólnie po prostu robiłem nim co chciałem w Late. Taka rada dla Ciebie, wiesz czemu Q ma taki mały przelicznik pod AP ? Ponieważ gdy będziesz miał zmorkę (część buildu) i walniesz W, dostaniesz buffa od zmory licza. (ja w late z buildem mam 822 AP) I zauważ że nie walnę marnych 450 dmg z Q tylko 1272 dmg. :) Cała filozofia. :) Ty pewnie nawet Ezrealem nie grałeś , tyle.

Opublikowano

Ryze jest świetny , wytrzymały i comb'em gasi .

Lux mi się wydaje dobra , duży zasięg i ładnie może zniszczyć ultem ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...