Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka.

StoneKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

A więc sprawa wygląda tak, zamówiłem u pewnego gościa kilka malutkich przedmiotów za kwotę z przesyłką pobraniową ~ 70 zł, czas realizacji przedmiotów to mkasymalnie 3 dni robocze lub jeśli termin się przedłuży to zostanę poinformowany , a czas realizacji przesłki to 4 dni robocze, a więc 7 dni roboczych, czas już minął bo właśnie mija 2 tyg a paczki nie mam, dodzwoniłem się go wreszcie do gościa a on powiedział że paczka została wysłana 2 dni po zamówieniu , i teraz ma szukać na poczcie przyczyny, ja teraz w d*pie mam jego paczkę i jeśli przyjdzie to nie chcę ją odbierać i grozi mi konsekwencja karna ? pytam się dlatego że pierwszy raz się spotkałem, minął czas tej przesyłki i już mi nie potrzebna ...

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Nie rozumiem? Chodzi Ci o zwrot? Jeśli tak to zdaje się, że zapłacisz tylko za przesyłkę, towar odsyłasz, on odsyła pieniądze. Jeśli nie o to chodzi to sry... ale trochę według mnie niejasno opisane. Co do konsekwencji prawnych to jeśli zapłacisz za przesyłkę i zwrot to chyba nic ci nie grozi.

Opublikowano

Nie oto chodzi !!! oto że czekam na paczkę 2 tygodnie, wysłał pakę 22 sierpnia a do dziś nic nie doszło, gość powiedział mi że wysłał 22 sierpnia i będzie dzwonił do poczty, teraz ta paczka mi nie potrzebna i specjalnie nie chce jej odebrać.

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...