Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płyta głowna z obudową

choina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio dostałem obudowe od mojego brata, gdzie były 2 wentylatory, jeden z przodu a drugi z tyłu.

Otoz moj problem jest taki że moja nowa obudowa to Trendsonic

http://archiwumallegro.pl/obudowa_shinobi_fever_trendsonic_z_lcd_i_zobacz-710929147.html

A płyte główną mam Asus p5kpl-am

Mam problem z podlaczeniem tych wszystkich "gówienek" Czyli ten cały panel lcd, reset, power, diody. Czy mógłby ktos mi pomoc?

Opublikowano

W instrukcji od mobo masz wszystko napisane, gdzie masz podłączyć. Nikt za ciebie tego nie zrobi.

@BTW

Zjebana buda. Tak buda to grzałka, a nie buda :)

Opublikowano

Poszukaj takich kilkunastu bolcow wystajacych z plyty glownej w bardzo malej odleglosci od siebie, zrob zdjecie przy dobrym swietle i wrzuc nam je tutaj. Powiedz tez jakie masz przewody wych. z obudowy i z jakimi oznaczeniami.

@EDIT

Albo nie wrzucaj zdjecia plyty bo sciagnelem sobie manuala z www producenta, napisz tylko co za kable masz wychodzace z obudowy.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

2-d

2+d

2 ground

2+ 5v

Return R

spkout R

mic-bias

GND

MIc-in

Spkout L

Return L

1 +5v

1 + D

1 Ground

1 - D

H.D.D LED

To wszystko. I kompletnie niewiem gdzie to po podłączać a niechcialem majstrowac zebym czegos nie odjeb**

@edit

Dokladna nazwa mojej plyty głownej to Asus p5kpl-am in roem si Bo jest jakas jeszcze Tylko ze Jest SE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...