Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RiotZone!

NoskY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Dziś chciałym przedstawić wam grę, która się zwie - RiotZone. Jest to gra viawww która jest w jakimś stopniu strategią, ale zawiera również wątki ekonomiczne (rozbudowa bazy itp...). Akcja dzieje sie w Ameryce łacińskiej i wprowadza gracza w środek krwawej bitwy.

W grze do wyboru mamy dwie frakcje: Czerwony Sojusz i Koalicja Korony, gdy wybierzemy frakcje to tworzymy (wybieramy) "twarz" bohatera (są kobiety i mężczyźni).

W grze możemy zakładać gildię, rekrutować swój zespół ( najpierw mamy 2 osoby w zespole, od 5 poziomu odblokowywują się nam kolejne 2 miejsca, a na 20 znów dostajemy 2 wolne sloty. Czyli w zespole może być do 6 osób (botów)). Chodzimy na misje za które dostajemy PESO (waluta w grze) oraz niekiedy gwiazdki - jest to waluta dzięki którym możemy ulepszać członków drużyny, polepszać swój ekwipunek oraz za które możemy kupować przedmioty w grze.

Dla urozmaicenia gry często są wojny tj. Potyczka - jest to wojna w której się mierzą wrogie nacje (czerwoni i zieloni) zwycięscy dostają gwiazdki i PESO , Bitwa o surowce - podobnie jak w potyczce tylko w nagrodę dostajemy też surowce.

Gra jest miła dla oka (komiksowa oprawa).

Wszystko jest w Języku Polskim!

Ważne linki:

Strona - http://pl.riotzone.net/

Forum - http://en.riotzone.net/forum/

Serdecznie zapraszam do gry!

Nick: NoskY

Frakcja: Czerwoni

LvL- 7 (gram od wczoraj)

Robię to co lubię, lubię to co chcę.

84564230168514981164.png

Opublikowano

NIestety, ale dołącze do krytycznych wypowiedzi i również stwierdzam, że pograłem w nią dwa dni i mi się znudziła. Jak dla mnie gra nie warta większej uwagi, nie ma w sobie tego czegoś ; )

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

a ja uważam że gra nie jest zła tyle że przy wyższych lvl zaczynają się schody ( jak zazwyczaj ) ciężej wszystko zdobyć itp.. mam 19 lvl który wbiłem dość szybko ale teraz gdy skończyły się pomoce na start gry idzie wolno.. przydałoby się jakieś wsparcie ( nie koniecznie dozwolone ) hahah a tak to + dla gry bo jednak potrafi wciągnąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...