Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Biją mnie w szkole.

LiżeCyce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak jestem chłopakiem spokojnym, który nikomu nie wadzi nie wiedząc czemu uwięła się na mnie prawie całe technikum.Kupiłem sobie dom letniskowy obok technikum i już nie będę wracał do rodziców bo to są pijacy zwykła patalogia,ale ja jestem inny i nie chciałem z nimi żyć.Nie mam kolegów więc chodze sobie na przerwie sam, raz mi się zdarzył taki odpał że byłem troche naćpany i szedłem sobie i koleś który skończył już technikum większy odemnie o 2 głowy to ja mu naplułem na buta, tak mi wkopał w twarz że poczułem jakąś eksplozje. I tak się zaczęło np ide sobie na przerwie, to już ktoś ze świetlicy wyskakuje z krzesłem i mnie zaczyna okładać dobra.. kolejna łapa złamana. Raz było tak byłem w ubikacji skorzystać z toalety, to koleś wywalił mnie ze kibla wziął to gówno i rzucił we mnie na szczęście niecelnie,tylko w but,oczywiście zabrał mi też spodnie i musiałem iść do domu z obesranym dupskiem. Nie wiem co mam robić, pedagog mnie nie lubi i nie chce mi pomóc mówi że sobie wymyślam no przecież to już jest przesada.Najgorsze jest to że moja koleżanka(dość sexy) która mnie zawsze wspierała,zginęła w wypadku samochodowym.Kurwa nie chce skończyć jak moi starzy chce już skończyć to technikum i żyć normalnie,znaleźć prace(na razie pracuje w MCdolandzie ale ukradłem kasę o której nie wiedzieli starzy,bo tylko same kredyty wzięli z banku i spróbują to spłacić,ale za to że mnie bili to im nie pomoge) i wybudować sobie większy dom.Napiszcie co mam zrobić,nie chcę zmieniać szkoły.

MOJE TUTY KUKUWKA :

JAK ZWIĘKSZYĆ KASE ZA POMOCĄ CHEAT ENGINE KUKUWKA!

http://www.mpcforum....e-darmowa-kasa/

Poka cyce bo wpie*dol beer.png

Opublikowano

A smoki też tam były ?

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Raz było tak byłem w ubikacji skorzystać z toalety, to koleś wywalił mnie ze kibla wziął to gówno i rzucił we mnie na szczęście niecelnie,tylko w but,oczywiście zabrał mi też spodnie i musiałem iść do domu z obesranym dupskiem.

JEBŁEM XDDDDD

Opublikowano

I chce stworzyć w przyszłości coś takiego dla fajnych lasek:

250px-Erosport.jpg

A tak mój tata wygląda zdjęcie z 2 lata temu

240px-Gallery_9001_16_73268.jpg

Koledzy se szkoły przezywali mojego starego 'Homo piiacus'.Albo jeszcze tak:

Natchniony pijak

Menel mobilny

Menel domowy

I że badał drganie gruntu

Moi koledzy ze dawnej szkoły dali mi jeszcze coś takiego:

200px-Winka.jpg

Mam jeszcze zdjęcie z autem taty i mamy jak chcecie.

PS.Mogę zrobić tuta o gatunków żulów.

MOJE TUTY KUKUWKA :

JAK ZWIĘKSZYĆ KASE ZA POMOCĄ CHEAT ENGINE KUKUWKA!

http://www.mpcforum....e-darmowa-kasa/

Poka cyce bo wpie*dol beer.png

Opublikowano

Mnie też rozjebałeś. Spadłem z krzesła, a raczej krzesło też padło. Przychodź do szkoły z nożem.

No ja pierdole olej po prostu szkołę każe Ci ktoś do niej chodzić? Bo z tego co wnioskuję, to nie. Kurwa, przyjeb temu pedagogowi, nasraj mu na łeb i powiedz że jego dzieci będą inwalidami wtedy przyjedzie psychiatra a Ty już mu wszystko wyjaśnisz jak to koledzy z technikum zaczęli Ci nawalać po tym jak sam im naskoczyłeś i wszystko się wyjaśni, każdego na odwyk i resocializację.

Skoro nawet starzy Cię nie obchodzą, jeden chuj czy patologia czy nie, starych się szanuje.

No i moje podstawowe pytanie: czy ty napewno dobrze się czujesz i odróżniasz fikcję od rzeczywistości? Jeśli tak to nie miałbyś takiego nicku, nie wklejał jakichś pierdolonych zdjęć i nie pytał o to na jakimkolwiek forum, skoro to jest takie poważne.

Opublikowano

Dżizas . Myślisz,że jak napiszesz to na forum to Cię wspomożemy duchowo ? Nie rób z siebie ofiary , pokaż im,że nie jesteś mięczakiem . Udowodnij,że jesteś facetem a nie babą. W przyszłości do każdemu będziesz się poddawał nawet jak Pani w sklepie nie wyda Ci reszty,która Ci się należy.

1347124469-U687933.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...