Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przepustka sieciowa Mass Effect 3 Multiplayer

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam o co chodzi z tą przepustką sieciową w ME 3 na multiplayerze ? Wchodzę normalnie na multiplayer i patrzę a tu mnie prosi o jakąś przepustkę sieciową.

Wpisałem tam klucz z gry ale nie che mi go przyjąć co mam z tym zrobić ?

Opublikowano

Poczekaj kilka godzin-dni ewentualnie sprawdź, czy zapora ogniowa nie niczego nie blokuje jeżeli to nie pomoże to zrób sobie reinstall gry systemu aby usunęło wpisy w rejestrze. Jeżeli nadal nie pomoże najlepiej napisać do pomocy technicznej

Opublikowano

Dodam , że nie działa u mnie i u kolegi. A zapora i antywirus wyłączone. Na innych forach czytałem , że to ban. Ale muszę mieć 100% pewności.

Opublikowano

Z tego co wiem, to z przepustką sieciową są też nie kiedy problemy, tak samo z uwierzytelnieniem pobranych DLC.

Ale jeśli to jest ban, musisz skontaktować się z supportem, dowiedzieć się o co chodzi, bo mogłeś nieświadomie brać udział w grze z kimś, kto wykorzystywał błędy gry lub coś.

Opublikowano

Z tego co wiem, to z przepustką sieciową są też nie kiedy problemy, tak samo z uwierzytelnieniem pobranych DLC.

Ale jeśli to jest ban, musisz skontaktować się z supportem, dowiedzieć się o co chodzi, bo mogłeś nieświadomie brać udział w grze z kimś, kto wykorzystywał błędy gry lub coś.

Najprawdopodobniej to ban. Bo pamiętam , że przesadziłem z ilością kredytów dodanych przez CheatEngine. Trudno nic już na to nie poradzę.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...