Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zaczeła sie szkoła- nowe problemy ;/

Andrzejevski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema sprawa jest prosta bo nwm co mam robic. dzisiaj pod koniec podeszlo do mnie 8 typow i zpizgali mnie i nwm co mam robic bo jutro pewno tez mnie dorwa nie bede nie przychodzic do szkoly bo to nic nie da. Sapia tez do kumpla z klasy i chca go tez bic nauczycielowi nie powiem, tyle ze 3 z nich ( z mojej klasy sa ci debile) maja kuratora i nwm jak im wyjebie to bede miec mocno przeje?? pomózcie

Opublikowano

Zmień klasa ;d proste ^^

Ja tam mam najfajniejszych ludzi i nauczycielów w 1 gimnazjum ( językowa )

# no to masz przerąbane ; d cały rok bd cie męczyć.

Opublikowano

Czemu nie powiesz nauczycielowi? Coś Ci się stanie? Jak Ty dostaniesz od nich to będą w jeszcze gorszej sytuacji, wyjdzie lepiej dla Ciebie, a jak się ich tak bardzo boisz to weź ze sobą nóż, wyjmiesz i Cie nawet nie dotkną.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

"najlepszą obroną jest atak" Jak oni ważą po 55kg to wystarczy jedna dobra buła. Myslisz, że jak dwóch dostanie to oni się rzucą na Ciebie?

skpUo.png

Opublikowano

Dlaczego nie powiesz nauczycielowi ?? Przecież to nie jest wstyd, że prosisz o pomoc. Też miałem taką sytuację :< Przez 2 lata miałem piekło przez to, że przeprowadziłem się i byłem tam nowy, ale 3 roku Gimnazjum nie wytrzymałem i udałem się nie do nauczyciela tylko do samego dyrektora, który pomógł mi. Prawda taka, że jeżeli są w grupie to mają przewagę, ale jak są w pojedynkę to inna historia. Teraz kończę liceum i mam spokój, pomimo tego, że chodzę z tymi "ludźmi" do klasy. Po prostu musisz im pokazać, że umiesz się podstawić nawet jeśli są w grupie. Ja nie wstydzę się tego, że udałem się o taką pomoc. Po prostu sam nie dasz im rady. Jeżeli myślisz, że dojadą cię po za szkołą to proponuję postraszyć Policją, a jeśli mają kuratorów to nie sraj się tylko zrób im sprawę w taki sposób ujebiesz ich, a dzięki temu społeczeństwo zyska.

MpM112 2010-2012 :<

Opublikowano

Najlepiej jak po szkole przyprowadzisz sobie kogoś do pomocy np. starszego kolegę czy kuzyna i razem im dopierdolicie.;p

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

W pierdol jedynie może pomóc bo takemu nie ma co mówic.Znajdz sobie jakiś kumpli i chodzcie grupą może się przestraszą a jeśli nie dostosuj się do pierwszej porady.

2uiyzh2.png
Opublikowano

Wiadomo, gimnazjum.. Wyjdziesz i nie będzieszz miał problemów z idiotami.

Nasrtasz ich - powiedz, że jak się ich kurator dowie, będą mieli przesrane, że nie warto ryzykować. Możesz też powiedziec, że Twoi rodzice zaczynaja coś podejrzewać, a twoja ciocia/wujek jest kuratorem i bardzo dobrze zna ich kuratorów.

Kumple mieli rok temu taki problem, bo było ich dwóch na 7 i puścili taką właśnie bajeczke, od tej chwili spokój.

Opublikowano

tak jak upy.

Jak nie będziesz miał spokoju to weź kolegę i wpierdolcie im tylko porządnie nie ma co się bać bo zobaczą ze jeden dostanie to reszta ucieknie bo to takie kozaki..

W grupie koxy a jak wpierdolisz jednemu z nich na oczach tej całej bandy to zobaczą krew i spierdolą.

Jak to ci nic nie pomoże to przenieś sie do innej klasy,powiedz nauczycielowi postrasz itp itd.

Opublikowano

Ty to masz problemy. Jeszcze nie dawno zakładałes temat ze brat Cie pobił. Jak Twoj brat taki kozak to zapłac mu 50zł i niech wpierdoli im pojedynczo... Chyba ze mieszkasz w zachodniopomorskim. Za drobna opłata pomożemy...

Opublikowano

Hah ja też miałem w szkolę tak że jeden gościu mnie prześladował i go podałem na policję za pobicię .

W sondzie cały casz ryczał i już dał mi spokój .

Jak byście widzieli jego minę .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Znajdź kumpli i nie przejmuj się niczym. Jakby Ci dokuczali to poszukaj osoby, którą oni lubią i nie jest agresywna. Jak się z takim (taką) zaprzyjaźnisz to jeszcze będziecie razem pić piwo na przystanku (wnioskując po tym, że szkoła do jakiej chodzisz to jakaś jedna wielka patologia)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...