Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zarabianie Sb

Michal31111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam do was takie pytanie bo wypelnialem ostatnio ankiety zeby dostac sb i dostalem tylko niecale 300 da sie jakos zmienic ip zeby byly te reklamy us czy jakies tam za wytlumaczenie daje LIKE

Opublikowano

Miło że jeszcze ktoś pamięta mój post ;)

No no. :)

Od tamtej pory uzbierałem 9000 SB.

Czekam aż będzie można kupić pakiet kart w którym będzie poszczególna część, brak mi turbo zawieszenia i hamulcy.

Ale i bez tego moje Porsche 911 Carrera S świetnie daje sobie radę i na krętych i na tych prostych drogach.

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Hmm to robisz to źle. Zazwyczaj trzeba podać dane personalne aktywować link otrzymany na adres poczty i gotowe.

Za ankiety w których trzeba podać numer karty kredytowej lub numer telefonu (oczywiście podawaj fikcyjne dane tego typu) nie otrzymujemy wynagrodzenia mimo iż znikły ale nie ze wszystkimi tak jest dlatego warto próbować.

Jeżeli ankieta znikła to znaczy że za jakiś czas otrzymasz SB.

A i pamiętaj zawsze się wyloguj przed kolejną zmianą IP. ;)

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Hmm to robisz to źle. Zazwyczaj trzeba podać dane personalne aktywować link otrzymany na adres poczty i gotowe.

Za ankiety w których trzeba podać numer karty kredytowej lub numer telefonu (oczywiście podawaj fikcyjne dane tego typu) nie otrzymujemy wynagrodzenia mimo iż znikły ale nie ze wszystkimi tak jest dlatego warto próbować.

Jeżeli ankieta znikła to znaczy że za jakiś czas otrzymasz SB.

A i pamiętaj zawsze się wyloguj przed kolejną zmianą IP. ;)

Spoko spróbuje to zrobic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...