Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Subforum w Seria GTA

PoProstuJarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś tam bywa, ale jak pewnie widać z pierwszego rzutu oka i nie tylko jest tam troszkę spam. Moim zdaniem dobrą robotą było by wprowadzić tam subforum o nazwie "Tutoriale".

Dlaczego Tutoriale ?

Jest tam bardzo wiele tematów "[Tut]" Które w sumie zaśmiecają całą rozmowę o grze.

Tyle odemnie, dla chętnych proszę sprawdzić ; )

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

Może i mało, ale gdy troszkę userów zacznie tam pisać, bo niedługo ma być ta "wielka reklama mpc", to przecież przydał by się taki dzial. Potem tylko będzie trzeba te tematy sortować, gdyby teraz zrobili dział, mniej roboty dla Modów by było. Jestem za :)

1356746888-U334301.png

Opublikowano

Pomimo, że jestem za ideą pozbywania się prefiksów - to jestem za, po prostu lepiej to wygląda i od razu wiadomo, że to poradnik, a nie pytanie.

Weteran
Opublikowano

Co do subforum Tutoriale to już jest ustalone z adminami tylko trzeba czekać, aż dodadzą

Na tą chwile mają za dużo na głowie aby dodać dział wystarczyło do mnie napisać to bym napisał na pw, że zostanie dodany taki dział

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...