Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Saints FB [FreeBuild] 24/7 :)

jinii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetny serwer, poprostu polecam.

odtl.jpg

Napisałem po tym " Uprzejma Administracja...pff "

ackd.jpg

Ogólnie na serwer przyszedł jakiś " GoldVip " lans na max polansuje się vipem za 10zł

Zaczeła się dyskusja o kopalni, napisałem że nie potrafią jej zrobić i odrazu teksty " dzieciaczku "

Nie żeby coś ale serw nie pokazuje się z dobrej strony, mob arena fajnie że działa ale mogli by poprawić to że gdy się wchodzi na nią i walczy z potworami to bywają zawieszenia.

Opublikowano

Po 1. Ban jest za wulgarne słownictwo do tego się już nie przyznasz?

Po 2. Tylko tobie jakoś warpy itp. nie działają, a innym wszystko ładnie działa tak samo jak tylko ty miałeś lagi.

Po 3. Zacząłeś obrażać graczy wraz z administracja więc weź ogarnij bo prawie reklamowałeś swój serwer pisząc że masz serwer itp. i jaki to on świetny nie jest więc wniosek po tym jest taki że na twoim serwie nikt nie gra i tym sposobem próbujesz pozbyć się konkurencji.

Po 4. Wyzywając GoldVip'a KiciaxD od dziecka itp. też przeginasz ona ma 23lata (to jest moja kuzynka mieszka obok mnie)

Więc następnym razem zanim wstawisz takie ss'y to zrób tez ss'y jak przeklinasz i obrażasz all graczy na serwie :)

dziękuje i pozdrawiam

z poważaniem: CampeR_Thc

ps: na serwie już wszyscy cie mieli dość bo po tym jak cie zbanowałem to się cieszyli :)

Opublikowano

1.Fajnie :)

2.To nie znaczy że masz komentować to złośliwie czy coś tylko raczej pomóc jako " head admin "

3.Nie reklamowałem serwera tylko opisywałem to iż lagi nie mogły być z mojej strony a jak już napisałem zwiechy to nie są teorytycznie lagi tylko problemy z mob areną i zawieszaniem się wszelkich mobów na niej

4.Wasz " GoldVip " rozpoczął obelgi :) przy okazji nie mogę stwierdzić czy to " ona " ponieważ wasz serwer ma coś takiego jak ranga " dziewczyna " bo niektóre pokemony nie rozumią co znaczy płeć żeńska i nie wiedzą jak ona wygląda. ( cóż muszę się dostosować do zasad serwera )

Co do PS-a to też się cieszę :3

Opublikowano

Zapraszamy na serwer, wystartował już 7 slotowy serwer ts3, dzisiaj postaram się kupić stronę www, w końcu serwer zacznie jakoś się prezentować także od strony forum.

A takie sprawy jak powyżej z panem o tym że nie może używać warpów itp... To radzę najpierw zgłaszać do mnie na gg: 13133702 :F postaram się w jakiś łagodniejszy sposób pomóc z tym błędem.

CampeR jest trochę wyrywny :F.

Pozdrawiam, i jeszcze raz Zapraszam.

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz

Że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych

Tylko są ci pozamykani w zakładach

I ci, którzy nie zostali przebadani"-Słoń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...