Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak skutecznie mam się wybić ?

kamcios12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nagrywam sobie różne gry (nie tylko Minecraft,minecraft jest rzadko.Nagrywam Happy Wheels,ostatnio Sąsiedzi z piekła rodem)Nagrywam wszystko co uciągnę(Niedługo kupuje nowego kompa)

Ogółem ostatnio siedziałem prawie miesiąc na 101 widzach.

Podsumowując nagrywam Poradniki,vlogi,gry,muzyka.

Jak ktoś jest zainteresowany zapraszam na kanał

https://www.youtube....00?feature=mhee

Opublikowano

W twoim wieku wiele nie osiągniesz, chyba ze będziesz tworzył popularne poradniki,animacje minecraft ( ja tak zaczynam robić, kiedyś to miałem po 100 widzów dziennie)

Opublikowano

idz bardziej w strone MC , wtedy napewno cos sie wybijesz , niech madzia daje ci lubie to jak teraz kazdemu -.-, pisz komentarze , gdzie duzo wyswietlen

­

Opublikowano

Ciężka sprawa z wybiciem się, jest parę sposobów :)

Zapłać komus 50zł (np. Kamilowi Sheiht (czy jakos tak) ) Wypromuje Cię.

Rób vlogi a na nich hejtuj innych użytkowników i dawaj odpowiedzi wideo, pisz komentarze.

Ogółem teraz ciężko jest się wybić na scenie youtube. Kiedys nagrałes 1 filmik z mc i miał 100k wyswietleń.

skpUo.png

Opublikowano

Musisz miec jakas reklame czy cos , najwiecej filmikow rob z Minecraftem bo jest chyba najbardziej popularny , ale jak kupisz nowego kompa to rob tez filmiki z nowszych gier , ciekawych np diablo 3 , fifa 13 itp

Opublikowano

Właśnie na Minecrafcie teraz nie da się wybić. Wszyscy go nagrywają, w szczególności dzieci, nie mające wogóle pomysłu. Ja już sram tymi filmikami o Minecrafcie. Najlepiej żebyś nagrywał filmiki z gier o których jest mało filmików.

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...