Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lektory Postaci

SweetKamyK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam takie pytanie, gdzie znajdują się lektory postaci LoL'a ? Ponieważ chcę podmienić Angielskie na Polskie ale żeby mieć " First Blood " Triple Kill itp.

Proszę o pomoc .

Opublikowano

Dźwięki z MENU znajdziesz tutaj:

D:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.0.198\deploy\assets\sounds

Natomiast dźwięki typu first blood lub postaci:

D:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client_en_gb\managedfiles\0.0.0.81\Data\Sounds\FMOD\en_US

Ale tutaj będziesz już się musiał pomączyć jak je otworzyć.

| League of Legends |

| US | x_x | 1613 ELO |

Opublikowano

Radhim wszysxtkie twoje posty nie maja kurwa najmniejszego sensu.On chce podmienic GLOS NA SWOJ WLASNY nie na polski angielski itp...czy to tak trudno zrozumiec?

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Radhim wszysxtkie twoje posty nie maja kurwa najmniejszego sensu.On chce podmienic GLOS NA SWOJ WLASNY nie na polski angielski itp...czy to tak trudno zrozumiec?

Czemu się kłócisz, skoro sam nie potrafisz czytać ze zrozumieniem?

chcę podmienić Angielskie na Polskie ale żeby mieć " First Blood " Triple Kill itp.

On chce, żeby postacie mówiły po polsku, a teksty "Pierwsza krew", "Dwa trupy" itp. były po angielsku...

@Top: Za chwilę zrobię edita i napiszę Ci co i jak. (O ile dam rad

@Edit: Łap cytat z forum lol'a:

Pliki ścieżek dźwiękowych są "zapakowane" w archiwum/bazie danych FMOD. By to otworzyć, prawdopodobnie potrzebne jest oprogramowanie i całkiem możliwe, ze pliki są w jakiś sposób chronione.

Lokalizacja plików FMOD w kliencie: \RADS\projects\lol_game_client_en_gb\managedfiles\*\DATA\Sounds\FMOD\

* = numer wersj

7m9a.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Haha!Może ty się nauczysz czytać?

KHnS9.png

Signature by Karol22

Opublikowano

Haha!Może ty się nauczysz czytać?

Haha! Może ty zamkniesz mordę ? Takie posty nie mają najmniejszego sensu (oczywiście moje posty mają sens).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...