Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Counter-Strike: Source

Remzoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam problem z serwerem, a dokładniej to..:

Grałem na moim ulubionym serverze 4fun - dobrze jest. Po chwili mam ścinke skinów, czat głosowy oraz zwykły działął jak należy. Nie wiedziałem co się stało, więc postanowiłem zrobić restart cs'a, który nic nie pomógł. Dodatkowo, gdy po tym restarcie chciałem wejść na server - nie mogłem, zniknął mi z ulubionych. Wpisując 'connect ip' w konsoli nie łączy mnie z serverem, tak jak by był offline, lecz moi znajomi spokojnie sobie na nim grali w tym czasie. Wszystkie inne servery z ulubionych / historii działają normalnie, lecz nie wyszukuje mi niczego w zakładce 'Internet' Miał ktoś taki problem, bądź wie jak go rozwiązać? Mam nadzieję że ktoś taki się znajdzie ;_)

Pozdrawiam, Remzoo

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Czy grałeś może wtedy na cheatach lub wszelkiego rodzaju innych wspomagaczach, modach?

Opublikowano

Nie. Miałem włączony tylko program do bhopa, lecz on'spamuje' spacją. To tak jak bym ją caly czas wciskał, więc to nie przez to. Używam tego już kilka msc, więc tak jak mówiłem, tutaj raczej nie znadziemy przyczyny problemu.

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...