Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANKO] STOJĄCE AUTA

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Może, niektórzy z powodu tego pytania mnie wyśmieją, dość długo gram w worlda i mam spore doświadczenie, ale nie rozumiem jednego. Co te kilkanaście a nawet kilkadziesiąt samochodów robi pod każdym wyścigiem, pościgiem czy sprintem? Stoją i nic nie robią. Zawsze mnie to interesowało. Czy oni tak stoją bo w tym czasie są w trakcie tego właśnie wyścigu? Jak to jest?

Pozdro.

Opublikowano

Według mnie poprostu stoja i afkuja, widzac czesto ze ktores z aut znika czyli dolacza do jakiegos wyscigu ktos odjedzie ktos przyjedzie ;p

Back to BF3...

Opublikowano

kilka set tysięcy? to chyba na APEX,bo na chicane to fajnie by było jakby chociaz 10tys grało,może to tylko moje wrażenie,ale ogólnie w worlda nie gra nawet 1mln osób,a to co piszą że po 5mln+ to chyba tylko same konta (nie używane,używane,zbanowane)

Opublikowano

kilka set tysięcy? to chyba na APEX,bo na chicane to fajnie by było jakby chociaz 10tys grało,może to tylko moje wrażenie,ale ogólnie w worlda nie gra nawet 1mln osób,a to co piszą że po 5mln+ to chyba tylko same konta (nie używane,używane,zbanowane)

Był przecież kilka miesięcy temu konkurs na zasadzie im więcej graczy w jednym momencie wejdzie do gry i będzie grało tym lepiej. Celem było po bice rekordu który wynosił 700 000 (czasy kiedy był czat gry) graczy na całym serwie gry. Niestety nie pobito go bo weszło nas tylko 500 000 z hakiem.

norma dzienna to około 200 000~300 000 ludzi to jest moje osobiste już zdanie.

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

Oczekują na wyścig jak są już w poczekalni to ich auto znika po wyścigu pojawia się on tam gdzie skończył się dany wyścig czy coś takiego...

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Są AFK po wyścigu lub stoją tam gdzie właśnie ich wrzuciło do świata po włączeniu.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

No prawie macie rację. Ja wytłumacze w całości.

Jak wybieramy wyścig i przechodzimy do poczekalni, robimy ready i zaczyna się wyścig nasze auto samoczynnie teleportuje się do punktu ów imprezy wyścigowej i stoi w miejscu przez jakiś czas. Nawet jak jedziemy w wyścigu to mniej więcej do połowy nasze auto stoi przy punkcie imprezy, gdy przejedziemy w/w połowę, nasze auto znika i pojawia się na mecie tuż przed skończeniem wyścigu.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...