Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] info

sauron987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam

gram juz kilka dni w bf3 i często się spotykam coś takiego ze bron kolo takiej gwiazdki ma 100 . I pytanie trzeba zabić 10 000 ludzi z broni żeby dostać taki poziom czy co bo nie kumam ? i jak to jest z ta bronia sa gwiazdki dodatki i co jeszcze maja zwiazek z bronia ?

Moje drugie pytanko to czy np Colt 1911 z tłumikiem latarka czy bez dodatków czy tez granatnik itp liczy sie jako jedna bron czy kilka strzelającą inna amunicja lub innym dodatkiem ?

Opublikowano

jak Cie ktoś zabije to widzisz broń ogólnie a po lewej w górnym rogu sa gwiazdki, 1 gwiazdka z broni = 100 zabić, 100 gwiazdek = 10 000 zabić, żeby wbić 100 gwiazdke służby ppłka (100 colonela , 145 ranga ogólnie) to trzeba się troszke napracować :D od 45 rangi na każdego "orzełka" potrzebujesz 230 000 expa, ogarnij battle loga.

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

chodzilo mi o gwiazdki na broni ;p

A co z tymi broniami co mówiłem w 2 pytaniu

I jeszcze ile jest gwiazdek dla poszczególnych klas szturmowca wsparcia mechanika itp ?

Opublikowano

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/Op-sHi-SB/stats/366547317/

Jak widać spokojnie ponad 100, nie wydaje m się aby był limit.

Opublikowano

ale on ma kilkanascie broni po kilkadziesiąt tysięcy killi, ratio prawie 4, PRAWIE 100 DNI PRZEGRANE 8S

dziwne ze koleś jest offline teraz ^^ ale gra 24/7 na metro + to japoniec/chińczyk + jak wejdzie na moje kanały TDM to będzie pewnie padał jak mucha :D, gram z dobrym kolesiem co już w 400h gry miał 100 orła

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...