Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec...

blakser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(UWAGA:w tym temacie będę się żalił do samego siebie (głównie)) Kurde... wakacje wakacje i przeleciały. Znowu do tej jeb@nej szkoły. Jak mi się przypomni twarz niektórych nauczycieli to aż mi się rzygać chce 8S

W polsce wgl to system edukacji jest do dupy. W na przykład UK to cie uczą tego czego potrzebujesz w życiu. A tutaj to nauczyciele chcą tylko zarobić i jebi3 ich czy

zdasz czy nie zdasz i czy będziesz menelem czy bogaczem. Oni nie zatrzymują się, tylko zapi3rdalają byle by wypełnić wszystko i dostać kasę.

;_;

sygnasg.jpgb

sygnatura by miko213

Opublikowano

A tutaj to nauczyciele chcą tylko zarobić i jebi3 ich czy

zdasz czy nie zdasz i czy będziesz menelem czy bogaczem. Oni nie zatrzymują się, tylko zapi3rdalają byle by wypełnić wszystko i dostać kasę.

Totalnie się z tym nie zgadzam. Ja nie trafiłem w swoim życiu na takiego nauczyciela. Z każdym można się dogadać (i nie mówię tutaj o byciu kujonem czy lizusem). To często są naprawdę spoko ludzie.

Ale jak się niema szacunku do nauczyciela, to niema co oczekiwać szacunku od nauczyciela.

A jak skończycie szkołę, to nieraz zapłaczecie i gwarantuje wam, że będziecie chcieli tam wrócić.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano
. A tutaj to nauczyciele chcą tylko zarobić i jebi3 ich czy

;_;

Taką mają pracę, a jeśli myślisz że dla Ciebie zatrzymają program bo nie nadążasz to lepiej zmień tok myślenia bo nikt w życiu nie będzie robić dla jednej osoby taryfy ulgowej bo czegoś nie rozumie, od tego są dodatkowe zajęcia aby zrozumieć lub prywatne korepetycje. Co do promocji do następnych klas to nawet z najgorszym nauczycielem się można dogadać. Nikomu nie zależy aby ktoś powtarzał klasę chyba że naprawdę tego chcesz. U mnie na poprawkach nauczyciele chodzili między ławkami i doglądali, dawali rady, wskazówki. Z matematyki, której ledwo połowa klasy zdała na koniec roku to na poprawce baba przepuściła wszystkich jak leci.

Opublikowano

Gimbusy wszedzie...

gdyby byly wakacje to byscie nadal grali na zlagowanych serwa metina... przynajmniej sie teraz czegos nauczycie, spotkacie ze znajomymi nie liczac FB u niektorych

ale z jednym sie zgodze , niewazne ze jestes ułomem , i tak cie przeuszcza do nastepnej klasy bo musza

­

Opublikowano

Ja to nawet nie wiem kiedy to przeminelo, przed chwila sie zaczely a tu juz szkola no ale coz szkole musimy przejsc a nauczyciele jak to nauczyciele moze i nie sa naszymi 'naj psiapsiolami' ale dogadac sei z nimi da,

Gimbusy wszedzie...

gdyby byly wakacje to byscie nadal grali na zlagowanych serwa metina... przynajmniej sie teraz czegos nauczycie, spotkacie ze znajomymi nie liczac FB u niektorych

ale z jednym sie zgodze , niewazne ze jestes ułomem , i tak cie przeuszcza do nastepnej klasy bo musza

i z toba sie zgodze moj kolega mial 8 ban w 3 gim i mu papiery na lewo do cechu zalatwili ^^

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

mam to samo zdanie co itrollu, a tak wstając po 12 i tak tracicie pół dnia, macie 2-3 godziny mniej grania w porównaniu ze spaniem w wakacje a tak macie pół dnia kontatku ze znajomymi, możliwość śmiania się, uprawiania sportu itp. jak można narzekać po 2 miesiącach leżenia bykiem. Potem się wszyscy dziwią, że Polska to kraj nierobów.

@edit

A zapierdalać nie ma komu

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Ciesz się ,że masz takich nauczycieli - puszczają Cię bo muszą (nie chcą się męczyć), wnioskuje z Twojego podejścia.

Z takim nastawieniem daleko nie zajedziesz. Jak już musisz to nie marnuj tego czasu, tylko się ucz tam, BO CO MASZ DO STRACENIA?

Jak się będziesz przykładać w szkole, a domyślam się ,że Twoja gimbaza nie jest extra wymagająca to NIE BĘDZIESZ MUSIAŁ NIC ROBIĆ W DOMU.

Chodzisz tam 7-8 lat I JESZCZE TEGO NIE ODKRYŁEŚ. Gratuluję.

Opublikowano

Ja jestem ciekaw jakich bd. miał nauczycieli ;d Wiem tylko jaką od angola (wychowawczyni) ;x Jak poleci tak jak poprzedni rok to bd. git

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Gimbusy wszedzie...

true.

U mnie była zabawna sytuacja, niby szkoła prestiżowa, taka zajebista na cały powiat. A SYNA POLICJANTA i jakiś innych partyjnych przyjęli, mimo, że byli 2x słabsi od minimum :O.

i tak zdacie, więc po co spinacie, jest niż w ludziach ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...