Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bocenie

MetinczykWay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli mówisz o PL'u to poczekaj kilka dni, max 2 tygodnie.

Dostaniesz bana na wszystkie powiązane konta.

Nie jest powiedziane ... -.- Mój 38lvl stoi do dzisiaj a bociłem nim na święta , zobacz ile czasu i bana nie ma ;)

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Jeżeli w jakiś sposób wzbudzi się podejrzenia administracji to wtedy wiadomo że sprawdzą w sposób,wpierw piszemy potem zmiana w boss'a a potem banik :) Ja osobiście nigdy nie expiłem botem i nie mam zamiaru,ale to już jak kto woli. Już lepiej wykorzystywać opcję z bota "pelerynki" i ręcznie expić.Mniejsze ryzyko na załapanie bana,bo ciągle siedzisz przy komputerze i ręcznie je bijesz :)

Ale to także w dużej mierze zależy od serwera.Dam tu na przykład swoją sytuację

Jakieś dwa lata temu ostro bociłem fishbotem na monolicie(4 odpalone konta,praktycznie 24/7) przez miesiąc,nie dostałem bana ! Dostałem konto 60 wojownik na Kronosie bodajże i ucieszony chciałem zarobić tym wojem w sposób z monolitu,po dwóch godzinach sprawdziłem jak bot chodzi,a tutaj nie miła niespodzianka...ban ;)

bez linków

Opublikowano

Nie jest powiedziane ... -.- Mój 38lvl stoi do dzisiaj a bociłem nim na święta , zobacz ile czasu i bana nie ma ;)

Ale weź pod uwagę to, że hackshield na PL'u przez dłuższy czas nie działał, ponieważ nie był kompatybilny z wcześniejszą wersją metina czy coś w tym rodzaju - Administracja pisała o tym na forum. Teraz hackshield dostał aktualizacje. Pamiętam jeszcze za czasów mojej gry na PL'u, postawiłam fb na noc(poświęcając dropa), wchodzę następnego dnia i heh.. wszystkie konta powiązane z moim ip zostały pobanowane + kilka konta znajomych, a akurat musiałam mieć szczęście i trafiłam na dzień masowych blokad - o tym również było bardzo głośno na forum.

Opublikowano

Hack Shielda zablokowałem a w bocie mam zaznaczone opcje że gdy wykryje gracza wysyła mi sygnał z kompa ja przy kompie cały czas siedzę.Nie widział mnie nikt z botem bo teraz w ogóle w metina mniej ludzi gra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...