Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Nautilius

McTwissT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć możecie podać jakiś ogarnięty build na nautilius'a ponieważ gram nim i jakoś mi nim nie idzie .

LM7fs.jpg

Opublikowano

Samym buildem nic nie zrobisz, liczy się też to, gdzie grasz. Osobiśćie gram Nautalusem tylko w dżungli, dlatego podam jak go buduję. Nie posiadam polskiej wersji, dlatego nie wiem jak się itemy nazywają w naszym języku.

[ D Ż U N G L A ]

[start]

Buty 1LV + Potki.

[Pierwszy Recall]

Mobility Boots, dzięki czemu będziesz mógł zgankować nawet z linii, a przeciwnik nie ucieknie od twoich CC. Dlatego wardy nam nie straszne.

[Gdzieś po drodze]

Kupuję przedewszystkim 2 generatory złota, Philo oraz HoG, to już zależy od nas co kupimy pierwsze, ważne, aby mieć te dwa itemy.

[Trochę później, czyli MAM GOLDa]

Mówimy supportowi, aby nie kupował Aegis, gdyż Ty będziesz składał, zawsze zaoferuje to nam więcej wytrzymałości jak i żyć. Po za tym support może kupić przez to więcej wardów. Czyli składasz Aegis, najlepiej zaczynająć od życia.

[Pierwsze Teamfighty]

Tutaj już zależy, aby mieć troche więcej HP najlepiej kupić Sunfire, przydaje się w dżungli, nieco szybsza i pomocniejsza, a dzięki pancerzowi, nie bedą Ci straszni źli ludzie.

[Zależy]

Tutaj kupujesz pod to, co ludzie są bardziej nafeedowani.Jeżeli ADC, wtedy Frozen Heartha. Jest to chyba najlepszy przedmiot. I tutaj jeżeli już udało Ci się zganować kilka razy z pozytywnym skutkiem, sprzedajesz buty i kupujesz Merki jeżeli mają dużo CC lub magii. Jeżeli nie, to nie sprzedawaj! Najlepiej jest biegać z mobility, fajnie uciekają.

[Już późno, a oni nie chcą dać surrendera]

Tutaj kupujesz już tylko pod Tanka, może być to HP, może być to nawet Wit's End. Dzięki swojemu Sunfire oraz DMG, nie są w stanie Ci umknąć.

[Late]

Kupujesz właściwie co chcesz, wardy, oracle, lub znowu pod tanka. Nautalius nie ma wygrywać teamfightów, tylko cały team. Sam Nautaliusem gry nie wygrasz.

| League of Legends |

| US | x_x | 1613 ELO |

Opublikowano

Wielkie dzięki bardzo ładnie opisane , a dobrze że opisałeś po ang. po nigdy nie grałem w naszym języku .

LM7fs.jpg

Opublikowano

Merkury,Shurelya,Aegis,FoN,Frozen Heart i na koniec coś wg. enemy. po merkurach można dać hoga ,a potem omena ;)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Ja ci polecam taki:

philosopher's stone

buty

HoG

buty 2

Aegis

Glacial shround

Shurelia

Omen

Frozen heart

Solu shroud

PS:Bez soul shrouda pomyłka której nie mogę usunąć.Przepraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...