Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zdobyć 87 rp

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darmowego sposobu chyba żadnego nie ma.

Jedynie możesz robić poleconych to za ileśtam jest RP.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Nie ma bana za multi, ale teoretycznie są bany za robienie własnych refów, ale raczej oni to sprawdzają jakoś 30, 50 refów +.

Jak zdobyć free rp:

1. Robienie refów

2. za wskazanie błędów gry dostaje się rp

3. poproszenie riot o trochę rp za wierszyk/rysunek

4. Różne eventy

5. Wygranie turniejów

6. Nie raz dostaje się w nagrodę za problemy z serverem

Są jeszcze inne sposoby, których na tą chwilę nie pamiętam.

Opublikowano

Huh, nie wiem czy az 87, ale przy malych ilosciach rp mozna napisac wierszyk,piosenke, jakies cos z lolem zwiazane i przeslac im. Szczegolow zdradzic nie moge bo sam z tym nie robilem, ale pameitam, ze ktos komux to kiedys tluamczyl :D.

@Edit Widze, ze kolega przedemna byl szybszy, i szybciej zdazyl odpowiedziec.

Opublikowano

Można prosić support o RP, nie wiem w jak dużych ilościach, ale mi doładowali 29 rp, bo potrzebowałem.

Napisałem do nich, odpisali mi, bym narysował coś związanego z LeagueOfLegends, narysowałem kilka rysunków, (bo choć nie umiem rysować, to lubie, więc zrobiłem kilka :D) wysłałem i dostałem te 29 rp.

Spróbuj, nie zaszkodzi spytać, czy doładują więcej

Opublikowano

ew poproś o 40, poczekaj tydzień i poproś o kolejne... nie wiem jakie to ma szanse powodzenia, ale na pewno jakieś ma.... (zależy jak bardzo widoczne w ich panelach są Twoje poprzednie zgłoszenia) Na wszelki wypadek dałbym jakiś mało mówiący tytuł w stylu "Pomoc" żeby inny mod przy rozpatrywaniu Twojego drugiego zgłoszenia nie skapnął się że drugi raz prosisz o to samo,,,, tak czy inaczej, to się może udać przy odrobinie farta, i zmęczeniu GMa

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...