Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficzna, i Stery...

Moqq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Użytkowników MPCforum.pl!

Mam malutką sprawę związaną z moim komputerem. Zmieniałem system operacyjny z Windows XP na Windows 7 64x. Zainstalowałem sterowniki dobrze wszystko ustawiłem. Grałem sobie w Counter-Strike'a i wydawało mi się, że troszeczkę słabo mi się gra. Zmieniłem opcję na 1080x920 (chyba) i mój monitor nie obsługuje tej rozdzielczości i zrobił się czarny... I Takie pytanko odemnie... jak to wyzerować?? Dodam, że odczekałem z 3 minuty, czekając na zbawienie *Zmienienie się na poprzednią* i nic nie wyszło... Proszę o pomoc!. Mam Kartę Graficzną *ATI Radeon 3600 HD*

Opublikowano

Nie o to mi chodzi.... :/ Nie 'Wyłącz Grę // zmień config...' Tylko chodzi mi o to, że jak włącza się system to monitor nie obsługuje tego... teraz odinstalowałem stery i jest okej... zainstaluje i znowu... pomożecie?

@Edit... Może inaczej... PingwineQ... przy starcie systemu monitor wariuje. ( nie obsługuje.) Głównie chodzi mi o to aby wyzerować opcję 1080x920 czy jakoś tak.. HELP! xD

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...