Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ak-47 czy M4A1?

domineses

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie to pytanie nie ma na celu nabicia posta cyz coś w tym stylu a wiec zaczynamy

mam do was takie pytanie co jest lepsze ak-47 czy m4a1 na mexico lepiej radze m4a1 natomiast ak-47 wgl tam nie daje rady a na egypcie tylko ak-47 i m4a1 nie daje rady proszę o odp tylko starych wyjadacz

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Te bronie ciężko ze sobą porównać. Ak-47 jest dobre jak wyćwiczysz granie tą bronią. Ta broń jest dobra na większe mapy, bo można nią łatwo headshotem zabić z daleka. Największym minusem jest duży rozrzut, ale są za to duże obrażenia, większe niż w M4A1. Na mniejszej mapie takiej jak Egypt lepsze są bronie z mniejszym rozrzutem. M4A1 jest lepszą bronią niż AK na małych TD.To wszystko zależy od mapy.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Dla mnie ak-47 jest lepszą bronią, mimo jego dużego rozrzutu. Po prostu jak trafisz serią to zabijasz, a raczej większością broni i tak się strzela seriami po 3-4 pociski, więc ten rozrzut nie jest aż tak bardzo odczuwany. A do m4a1 to ta broń mi się jakoś nie widzi, dużo bardziej wolę grać wersją adv niż zwykłą. Pomimo tego, że bardzo dużo ludzi lubi grać "emkami" to i tak bym brał ak-47.

Opublikowano

leciały mi ak 47 multikille na egypcie :) ale m4a1 tez zaje na egypt

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

to bardzo proste :>

jeżeli umiesz grać z bronią która ma duży recoil

to bierzesz AK jeżeli jesteś słabszy to m4a1 :>

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Opublikowano

Jeśli opanujesz ak-47 to będziesz koksem. Lecz jeśli nie dasz sobie rady bierz M4A1. Ciężko jest opanować AK-47, ale jest do zrobienia. ;) Ja mam opanowane w średnim stopniu i idzie ugrać. ^^ Ale osobiście wolę M4A1. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

powiem tak jeśli tobie intuicja podpowiada biorę ak,a jeśli inaczej biorę m4.

ja osobiscie wole to i to bo dla mnie wgl nie ma różnicy umiem grać tym i tym więc wiesz

intuicja mi podpowiedziała kiedyś bierz qbz wziołem więc ja proponuje tobie samemu się skoncentrować ale jak wolisz słuchaj kolegów wyżej albo samego siebie.

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...