Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek poprzez allegro!

brayantgk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, chciałbym zacząć grać na jakiś serwerach (priv albo globale) tylko po to zeby zarobic... Chodzi o to ze i tak gram ale z tego mam tylko przyjemnosc a chcialbym tez troszke zarobic ;)

Wiec co polecacie? Jakie Globy privy? mam na s19 troche rzeczy tylko nie wiem czy warto tam grac dla zarobku.. moze polecacie inne gry do zarobku?

Na is wydam moze z raz na rekawice... Myslalem o Tibi, Diablo 3... macie inne propozycje?

Prosze nie usuwac...

Opublikowano

Na każym serwie idzie zarobić. ^^ s26 yangi ale bd musial dobic ze 80-85 zeby dawac rade na katach i tam podobno w chuj yang leci. ^^ 10kk za 10 zł na allegro.

sygnatura1w.png

Opublikowano

Grałem na ravii, mam pro eq i dobre skille jak na 56 lvl ^^ wyliczylem ze eq i skille kosztowalo mnie to 100zł jak bym mial na allegro sellnac... wystawilem konto za 40 zl i zainteresowanie marne ;s A kim polecacie grac ? i gdzie?

Opublikowano

Sura wp 75lv i drop na mapach

U mnie na servie kamyk stoi ok 3zeta w półgodziny 1kamyk spokojnie z rękawicą poleci

A rękawice możesz dropnąć na metkach w red lesie :)

Pisze o globalu :)

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/585724-nie-wiesz-gdzie-gra-zapytaj-tutaj/

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

no na s26 robisz kotno , sura wp , dropisz na mapkach , po dropnieciu iles tam i sellaniu tego wszystkiego iwestujemy w postac (kamole sprzedajemy na allegro) , po zrobieniu postaci mozna ja sprzedac

­

Opublikowano

No to pozostaje s19 lub s26...

Teraz prosze mi powiedziec jaka postać?

Na s19 mam orkowy 8 trucie (ze 100kk bedzie..) butki 1k hp i naszyjnior 1,5 no i 40kk... zawsze cos jest... n o i jakis buffek 36 lvl ze skillami m4

na s26 nic...

Opublikowano

FishBot i sprzedawaj ryby na s26 chyba jak grałem dawno temu to ryba 10k, a teraz nawet 30k może mniej / więcej a w jedną godzinę na FB dorobisz się ok. 50 rybek + 50x3 1.5kk lub więcej zależy od ceny ryb

Pisać w sprawię budowniczego

15 + / GG / skype epickie budowanie

Serwer 50 slotów więcej informacji na PW

Opublikowano

Na s26 ponieważ gra tam o 3-4 razy więcej osób niż na s19 , łatwiej zdobędziesz eq np .lwia tarcza 14kk

I jak coś ludzie kupuja z PL to przeważnie Solar ponieważ gra dużo ludzi

Opublikowano

ja ci polecam s26 lub s1 gra tam najwicej ludu sam sprzedaje na allegro yangi na s1 i schdoza szybko 100kk za 5.50 zl.dziennie wyciagam 300-500kk zalezy od dropu i fishbota :P

Opublikowano

Wiec pozostaje mi chyba tylko s26... szkoda ze musze od zera zaczynac... ;s

ale coż...

Wiec s26 i kim polecacie grac? Jaka postac zeby bylo jak szybko zarobic... bede sklonny wbic nawet 75 lvl dla dobrego zarobku :)

Opublikowano

Tak . League of Legends robisz konto 30 lvl full runy dużo postaci troche skinów i gotowe prosty zarobek

@up

Alistara + skórke + tristane i skórke można dostać na facebooko alistara przez yt

RlFQd56.png

Opublikowano

Masz eq na s19 tam graj , będzie lepsza gra z eq -.-

||OFICJALNY SPAMER MPCFORUM||

"Mam szacunek dla uczciwych , mam pogardę dla fałszywych".

"Twoja krytyka , mnie nie dotyka:)".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...