Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co sądzicie o Nautilusie

CloseMyEyes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam negatywne spojrzenie na Nautilusa :D Zawsze jak grałem z nim w teamie lub przeciwko to zawsze Nautilus "lamił". Zawsze był największą farmą. Taki jest mój stosunek, bo takiego go widziałem :)

Opublikowano

To je Nałtilus przed tym nie uciekniesz. Masa CC,strasznie denerwujący...Snare,stun,podrzut,escape mechanism i tons of damage...Jeśli Naut Cię zgankuje you're gonna have a bad time.

Opublikowano

Puszka z CC, chodzi i wkurwia, żeby zamknąć tą puszkę wystarczy zakupić item zwany "wardem" i wtedy puszka nie ma szans, i lami. Ja uważam Nau za troll picka :D, nawet jak ktoś umie junglować to on nie jest OP, gdyż tak jak mówiłem, kupisz warda gówno zrobi, ew. w Early strzeli pare ganków i tyle.

po ogarnieciu jest OP , pro do jungli , nikt nie ma takich gankow jak on

Pierd**? Może dla tego nikt nia ma ganków jak on, bo nautilius jest 1? tak można powiedzieć o każdym junglerze xD

Ali ma wyśmienite ganki, Riven też niczego sobie, Rengar nie najgorszy itd.

Opublikowano

gram nim i carruje większość gier dzisiaj np. rano

Staty 7:0:17 :P

Z dobrym buildem nie do ubicia, nawet jak cały team cie zfocusuje

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Nautilius to świetny chempion do jungli jak i na supporta nie jest taki monotonny jak dużo postaci w lolu naprawdę opłaca się go kupić i się nim nauczyć grać .

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Bardzo dobry na jungle.Zawsze jak gram na solo topie i mam w swojej drużynie Nautilusa na jungle to linia wygrana,bardzo dobre ganki.

Mi niestety nim nie idzie <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...