Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie eq musze zrobic [Czarownik 50lvl HELL] ?

BlueDave

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !

Mam problem . Grając w Diablo III , dosyć często padam . Domyślam się, że jest to wina mojego eq .

Mógłby ktoś powiedzieć jakie musze mieć eq, żeby nie padać i mieć duże dmg?

Moja postać :

http://eu.battle.net/d3/pl/profile/BlueDave-2221/hero/19196204

Opublikowano

Fakt, eq za słabe. Kup itemy z większą ilością inteligencji żeby w sumie było chociaż 30k dps. Powinieneś też mieć ok. 30k hp. To jest 50 lvl więc nie śpiesz się ze zdobywaniem itemów. Do 60 powinieneś się wyrobić.

Opublikowano

Tak, kup eq na gold finda (ja placilem ok 100k za calosc) zebys mial ok 250%gf bez nefalemów, i idz na koszmar, na przejscie rakkisa, tam jest dużo mobkow i duzo kasy ci poleci.

EQ na wiza składaj takie: crit chance, crit dmg, int, wit, all res i attack speed - ale to jest wersja dla bogatych, tobie na poczatek starczy tylko malo inta, duzo wita i resow, a jak przejdziesz spokojnie 1,2,3 akt inferno to mozesz myslec o zwiekszeniu DPSu.

Opublikowano

Full int i hp regen? Bez wit i resów? To bedzie mial w najlepszym wypadku 100 all resow i z 10k hp. Bardzo sensowne. Z 3 aktem z miejsca nie ruszy, ja mialem problem z 50k dpsu, 30k hp i 700+ resow ( staty z buffami ), build pod Blizzard. Ale wystarczy ci 20k dpsu na build tornado i jedziesz wszystko na luzie a nie jest bardzo drogi.

Opublikowano

Sensowne jak sie czyta opisy runek. ;)

Fakt, ze na a3 moze byc ciezko ze wzgledu na duza ilosc mobow, ale da sie grac ;)

Opublikowano

Gryfek mógłbyś podać swój build ?

Byłbym Ci bardzo wdzięczny.

Mam 52k hp i 1000 res. oraz 17k dps grać mogę normalnie ze względu na ilość hp ale przydało by mi się coś zrobić ze skilami bo jak mam bić elitki po 3/4 min to troszkę nie fajnie . ^ ^

Najlepiej by był gdy byś napisał do mnie na PW .

Opublikowano

Build? Trujaca hydra ftw! - jest OP i sam blizz to potwierdzil ;)

Sprawdz ten: http://eu.battle.net...XQSi!gVU!bcYZZb - bez kruchej potegi bo przy tak malym dpsie 15% wiecej dmg nic nie bedzie znaczylo a tylko resy Ci spadna.

Jak wyskoczy elita to stawiasz hydre, spowalniasz z dezintegracji i biegasz w kolko rzucajac od czasu do czasu porazajacy impuls zeby ja ogluszyc. ;)

na 3 akt dobrze by bylo jednak cos zrobic z dpsem... no chyba ze lubisz dluzsza rozgrywke ;>

btw. co do buildu ktory podalem wyzej:

Zostal znerfiony, ale na A1 i A2 dziala doskonale. Jest idealny dla osob ktore wbily dopiero 60 i chca szybko zaczac farmic na spokojnie 1 i 2 akt ;)

Pozniej boostujesz troche wit i hp regen i mozesz tak jechac az do 4 aktu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...