Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc] GaduGadu

Doom_Radexpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem... mianowicie ktoś znajomej osobie włamał się na gg i wysyłał "różne" wiadomości do pewnych osob z gg. Mam takie pytanie czy idzie sprawdzić ostatnie logowane ip na danym nr gg. I następna sprawa znalezienie typa po adresie ip.

Ta osoba nie miała antywirusa... Teraz pobrałem COMODO, Malware bytes i trojan killera. Będe skanował pęłne dyski każdym programem i lookne czy nie ma jakiegoś keyloggera, backdoora czy innego syfu. Coś jeszcze mogę zrobić?

KOKS!

Opublikowano

Chuj z policją... Chodzi mi o to że dobra zmienił gg itp ale co z tego jeżeli ma keyloggera to na nowe gg też się wjebie... omg chodzi mi tylko o zlokalizowanie ip i dojebanie typa.

KOKS!

Opublikowano

Założe się że ta znajoma sama podała komuś swoje hasło a nie ma żadnego wirusa (albo miała jakieś idiotycznie proste)

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

Opublikowano

Najlepszym wyjściem jest policja. ._.

JP JP JP NA 99,99% !!!!!!!!!!!!!!!!!!

a tak propo, nie sprawdzisz.. chyba ze sie zglosisz do supportu gg >.<

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Wątpię, żebyś sam złapał gościa po adresie IP. Na policji nawet Ci pewnie niewiele pomogą :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...